Zonguldak Kömürspor ile Ankara Demirspor maçı  gol düellosuna sahne oldu. İlk yarısı 0-0 berabere biten müsabakanın  ikinci yarısında tam 7 gol atıldı. Son saniyelere 3-3 berabere girelen maçtı Ankara Demirspor 90+5’te attığı golle  4-3 kazandı.
TFF 2 lig Kırmızı grup'ta yer alan  Zonguldak Kömürspor Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda Ankara Demirspor'u konuk etti. Pazar günü Saat 15.00'te başlayan maç yağmur altında oynandı. Karşılaşmayı  Furkan Aksuoğlu yönetti. Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu  Şenol Demir cezalı olduğu için yedek kulübesinde yer alamadı ve  maçı tribünden takip etti.Tecrübeli futbolcular Hakan Çevik ve Aykut Emre Yakut, cezası olduğu için takımdaki yerini alamadı.
Kırmızı-Lacivertli ekip  sahaya; Egemen, Emrah, Abdulkadir, Ahmet Akyıldız, Mümin,  Fatih Bektaş, Alper Aşkın, Mevlüt Çelik, Emre Kara, Embiya ve Oğuzhan Matur 11'i ile çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.
GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ
Maçın ikinci yarısı adeta gol yağmuru  şeklinde geçti. İkinci 45 dakikaya daha iyi başlayan Ankara Demirspor,  54. Dakikada Ahmet Sivri’nin  attığı golle  1-0 öne geçti.  Zonguldak Kömürspor,  58’de Fatih Bektaş ortad sahadan aldığı topla rakip ceza sahasına girdi. Ser bir şutla golü 1-1’lik eşitliği sağladı.  63. Dakikada Mustafa Seyhan güzel bir gol atarak Ankara Demirspor’u  2-1 öne geçirdi.  68’de Ahmet Sivri bir kez daha sahneye çıkarak  kendisinin   ikinci, takımının üçüncü  golünü atınca  Ankara Demirspor  3-1 öne geçti.  Dakikalar 70’i gösterdiğinde  Zonguldak Kömürspor bir penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Embiya Ayyıldız net bir vuruşla ağlara göndererek skoru 3-2’ye getirdi. . 87’. Dakikada  bir kez daha sahneye çıkan  Embiya attığı güzel golle 3-3’lük  beraberliği yakaladı. 90 dakika 3-3 berabere sonuçlanınca hakem 5 dakikalık oynanmamış süre ilave etti.  Büyük heyecana sahne olan uzatma bölümlerinde 90+4’te  Metehan’ın attığı golle Ankara Demirspor 4-3 öne geçti. Maç bu skorla tamamlandı.  Bu sonuçtan sonra Zonguldak Kömürspor  44 puanda kalırken, Ankara Demirspor ise  58 puanla Play-Off sınırındaki yerini sağlamlaştırdı.

(SPOR SERVİSİ)

Editör: Haber Merkezi