Nazilli'ye şut çekmeye itina eden Ankaraspor'lu oyuncular Altınordu'yu topa tuttu. İki maç arasındaki istatistikler bir kez daha kafalarda soru işareti bıraktı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta geçen hafta oynanan ve sonucu Zonguldak Kömürspor'u yakından ilgilendiren müsabakada Ankaraspor ile Nazilli Belediyespor  0-0 kalmıştı. 
Nazilli bu maçtan aldığı bir puanla ligde kalmayı garantilemişti.
Türkiye Futbol Federasyonu bu maçla İlgili soruşturma başlatmıştı. 
Soruşturma ile ilgili bir açıklama yapılmazken,  Lig bugün oynanan maçlar  ile tamamlandı.
Ankaraspor'un bugün deplasmanda Altınordu ile oynadığı müsabakada geçen haftaki oyunundan eser yoktu. 90 dakika gol arayan, atak yapan 3 gol atan onlarca şut çeken Ankarasporlu futbolcular aynısını geçen haftaki Nazilli maçında yapmamış, orta sahada top çevirmişti. 
Zonguldak Kömürspor yönetimi Türkiye Futbol Federasyonu'na bir kez daha seslenirken soruşturmanın derinleştirilmesi ve bir an önce kararını açıklamasını istedi.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU’NA AÇIK ÇAĞRIMIZDIR
Zonguldak Kömürspor yönetiminden yapılan açıklama şu şekilde;"
Geçen hafta oynanan ve ligdeki kaderimizi yakından etkileyen Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili devam eden inceleme sürecinin derinleştirilmesini istiyoruz. Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı sıradan bir maç değildir! Öncesinde neler yaşandı, neler konuşuldu bilmek hakkımız. Türk futbolunda temiz futbol için bu maçla ilgili gereğinin biran evvel yapılmasını bekliyoruz. O maçın istatistikleri uzlaşı iddialarını doğrular nitelikte. Nazilli Belediyespor maçında “0” istatistikle oynayan Ankaraspor, bugün nasıl oluyor da Altınordu karşısında 3 gol buluyor ve istatistik rakamları yukarıya çıkıyor?
Ankaraspor’un Nazilli Belediyespor’la oynadığı maçın istatistikleri ile bugün Altınordu ile oynadığı maçın istatistiklerini karşılaştırdığımızda aradaki farkı net bir şekilde göreceksiniz. Şimdi takdiri siz değerli spor kamuoyuna bırakıyoruz!"
 

Muhabir: Ercan Aygün