Kozlu Belediye Meclisi Eylül ayı meclis ikinci oturumunu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda görüşüler maddeler oy birliği ile kabul edildi.
Yoklamanın yapılması ile başlayan Belediye Meclis toplantı; gündem maddelerinin okunması, bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin görüşülmesi, mezarlıklar Müdürlüğünün 15.08.2025 tarih ve 50079 sayılı "Mezarlık Adı Verilmesi" ile ilgili Karma Komisyonu kararının görüşülmesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 22.08.2025 tarih ve 50457 sayılı "İmar Planına İtiraz" ile ilgili İmar Komisyonu kararının görüşülmesi,
İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 22.08.2025 tarih ve 50456 sayılı "İlave İmar Yolu" ile ilgili İmar Komisyonu kararının görüşülmesi, İşletme ve İştirakler Müdürlüğünün 26.08.2025 tarih ve 50582 sayılı "Su Ücretlerine Güncelleme Talebi" ile ilgili Bütçe Komisyonu kararının görüşülmesi.
Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün 26.08.2025 tarih ve 50559 sayılı "S.S. KOZTAŞ Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifinin Ücret Zammı Talebi" ile ilgili Bütçe Komisyonu kararının görüşülmesi gibi konular ele alınarak oy birliği ile kabil edildi.