TFF 2. Lig Play-Off Final  müsabakası oynandı. Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un da yer aldığı TFF 2. Lig  Beyaz Grup'tan  1461 Trabzon ile Kırmızı Grup'tan Iğdırspor takımları  finalinde karşı karşıya geldi. Sivas 4 Eylül stadyumda oynanan maçı hakem Volkan Bayarslan yönetti. 

Maçı 1-0 kazanan  Iğdırspor TFF 1. Lig'e yükseldi.

Müsabaka sonrasında maçı değerlendiren 1461 Trabzonspor Başkanı Celil Hekimoğlu'ndan çok sert açıklama geldi.

Yüzde yüz penaltısı verilmeyen ve 90 dakika boyunca hakemin kötü bir performans sergilemesine tepki gösteren Celil Hekimoğlu, müsabaka sonrası basın mensuplarına yaptığ açıklamada; "Federasyonu da hakemide satın almışlar. Paranın gücü her şeyi satın alıyor'dedi.

Hekimoğlu yaptığı açıklamada; "Türkiye'de bu adet haline geldi. Paranın gücü her şeyi satın alıyor. Artık Türkiye'de adalet kavramı kalmamış. Bir adamın parası çok var.
Taraftar satın alıp buraya getirdi. Bizi protokole sokmadılar. Bir tek Başkan girer dediler.Kimseyi sokmadılar. Protokolü satın almışlar.Federasyonu satın almışlar.Hakemi satın almışlar. işi bitirdiler. Bu kadar emeğe yazıktır.Yazıklar olsun." ifadelerini kullandı. 

Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da Ankaraspor - Nazilli maçı arasında oynanan ve yönetiminden, taraftarına kadar işin içinde olduğu şaibeli maçın ardından sinsi bir planla küme düşürülmüştü. 

Kaynak: Haber Merkezi