İl Özel İdare Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü çalışanı 62 yaşındaki Ömer Salih Haberal için hizmet binasında tören düzenlendi. 

Helaliklerin alınması ve duaların edilmesinin ardından Mecbure-Ekrem Haberal’ın büyük oğulları Ömer Salih (Turgay) Haberal’ın naaşı Uzun Mehmet Camisi’ne gönderildi. 

Mecbure-Ekrem Haberal’ın büyük oğulları, Turhan, Gülsen ve Naci Haberal’ın ağabeyleri, Zeynep Haberal’ın babası, Güllü Haberal’ın eşi, Prof. Dr. Mehmet Haberal ve Ali Haberal’ın yakın akrabaları  Ömer Salih (Turgay) Haberal, dün geçirdiği kalp krizi ve trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Ömer Salih (Turgay) Haberal’ın ani ölümü, ailesi ve sevenleri ile yakın arkadaşlarını yasa boğdu. 62 yaşında yaşama gözlerini kapatan Ömer Salih (Turgay) Haberal’ın cenaze programı da belli oldu. Ömer Salih (Turgay) Haberal’ın naaşı 10.30’da evine getirilecek. 11.30’da İl Özel İdaresi önünde tören düzenlenecek. Ömer Salih (Turgay) Haberal için öğle vakti de Uzun Mehmet Camisi’nde tören düzenlenecek. Zonguldak’taki cenaze programının ardından Ömer Salih (Turgay) Haberal, yarın öğle vakti memleketi Rize’de kılınan cenaze namazının ardından Pazar/Subaşı köyünde toprağa verilecek. 

Kaynak: Ercan Demir