Zonguldak’ın duayen antrenörleri arasında yer alan Hayri Dübüş yine ses getiren transfer gerçekleştirdi.
Zonguldak’ta yıllardır amatör futbola hizmet eden, Türk futboluna bir çok oyuncu kazandıran Hayri Dübüş yeni sezonda da ses getirecek bir hamle yaptı. ( Zonguldak Gençlergücü) Zonguldak Gençlikspor’un duayen antrenörü Hayri Dübüş, Afrika uyruklu futbolculardan sonra bu sene Kırgızistan’a yöneldi.
Kurt hoca Hayri Dübüş, Kulüp Başkanı Adil Bahadır’ın büyük destekleri sonucu Kırgızistan uyruklu 2 futbolcu transfer etti.
Tecrübeli antrenör Hayri Dübüş, Kırgızistan uyruklu 2003 doğumlu Ibrokhım Ismaılov ve 2007 doğumlu Akhmetıyar ile anlaşmaya vararak lisanslarını çıkarttı.
AMATÖR KÜMEYE RENK KATACAKLAR
Ömrünü futbola adayan Hayri Dübüş, amatör kümede bu senede renk katacaklarını belirterek, hedeflerinin şampiyon olarak birinci kümeye yükselmek olduğunu söyledi. Dübüş, Afrikalı oyunculardan sonra Kırgızistan’dan da transfer yaparak Zonguldak’a bir ilki gerçekleştirdiklerini belirtti. Dübüş, yeni transferlerden beklentisinin büyük olduğunu ifada ederek kendilerine her zaman destek veren Kulüp Başkanı Adil Bahadır’a teşekkür etti.






