SPOR

Transferler ilk antremanlarına çıktı

Yeni transferler Şahin ve Doğukan takıma katıldı

Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta  mücadele eden Zonguldak Kömürspor, ara transferin son gününde kadrosuna takviye yaptı. 
Kırmızı-Lacivertli ekip sezonun ilk yarısında  ikinci lig  beyaz grup temsilcilerinden Gümüşhanespor’da forma giyen ve 10 maçta 2 gol atan 29 yaşındaki forvet Şahin Aygüneş ve ligin ilk yarısında Eyüpspor forması altında 6  maça çıkan 24 yaşındaki  stoper Doğukan Bad ,  ile anlaşmaya vardı.
Dün  yapılan antrenmana çıkan iki futbolcu  takımın başarısı için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirttiler.
Teknik Patron Cahit Terzi’de yeni oyuncuları ile  antrenman öncesi kısa bir görüşme  yaparak   son durumları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİM

Eyüpspor’dan transfer edilen 1996 doğumlu genç stoper Doğukan Bad büyük bir camiaya geldiğini belirterek duygularını şöyle dile getirdi;” Öncelikle böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Bu camianın başarısı için elimden geleni yapacağım. 1 haftaya toparlanacağımı düşünüyorum. Sezonun ilk yarısında Eyüpspor daydım. 6 maç oynadım. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Hocamın şans verdiği takdirde hazırım ''diye konuştu.  HABER: ERCAN AYGÜN