Deplasmanlı Bölgesel lig 5. Grupta 2022-2023 sezonu sona erdi. Sezonu 52 puanla 2. sırada tamamlayan Kdz.Ereğli Belediyespor, önümüzdeki yıl yine Zonguldak'ı BAL Ligi'nde temsil edecek.
Takıma sezon boyunca büyük destek veren Genç Ereğliler tribün lideri Burhan Önder sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada  tüm taraftarlara teşekkür etti.

Önder yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"Ereğlispor'umuzu Şampiyon yapmak için tribünde var gücümüzle mücadele ettik. Yeri geldi üzüldük, yeri geldi sevindik. Gittiğimiz deplasmanda taşlandık, küfürler yedik. Ama hiç bir zaman eflatun- beyazımızı yalnız bırakmadık. Hafta sonu herkes ailesi ile gezerken biz deplasmanda şehrimizi savunduk. Bu sezon yapılan yanlışları görüp, takım içindeki verimli futbolcular kalmalı. Yapılacak  takviyelerle seneye daha iyi kadro kurup Ereğli’mizi 3. lige çıkarmalıyız. Sezon boyunca Genç Ereğlililer taraftar grubumuzla hareket eden ve gırtlak patlatan tüm kardeşlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Kalbini kırdığım varsa affola. Hepimiz hakkınızı helal edin. Benden yana helal olsun "

(Haber: Ercan Aygün)

Editör: Oğulcan Öz