Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, "Spor Üniversitede" programı kapsamında üniversitede çekim yapan TRT Spor Yıldız kanalı ekibine demeç verdi.

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) Spor Yıldız kanalında yayınlanan, üniversitelerin spor takımlarının ve üniversite öğrencilerinin spora erişim olanaklarının anlatıldığı "Spor Üniversitede" programının çekimleri ZBEÜ’de 3 gündür devam ediyor.
TRT Spor Yıldız ekibine konuşan ZBEÜ Rektörü Özölçer üniversitede yapılan spor yatırımları, spor tesisleri vb. konularda bilgi verdi.  
13 ayrı kampüsün hepsinde modern spor tesislerinin olduğunu belirten Özölçer, “Tüm öğrencilerimize sadece spor değil sosyal, kültürel, sanatsal vb. birçok anlamda destek veriyoruz. Öğrencilerimizin spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasını sağlamak ve daha sağlıklı birey olmaları için gayret gösteriyoruz” dedi.
Tüm kampüslerde spor alanlarının mevcut öğrencilerin hizmetine açık olduğunu belirten Özölçer, “Şuanda merkez kampüsümüzde, kapalı spor salonu, yüzme havuzu (yarı olimpik), fitness salonu ve serbest egzersiz salonu, açık basketbol ve voleybol sahaları ve tenis kortu bulunmaktadır. Yeni spor tesislerimizin yapımı için de çalışmalarımız devam etmektedir” diye konuştu.

Kaynak: Spor Servisi