Tüm Karadeniz İlleri Kültür Turizm Eğitim Dernegi 5. Olağan Genel Kurulu yapıldı.
18 Karadeniz İlini kapsayan dernek Zonguldak Temsilcisi Osman Bayraklı kongre sonrasi yeniden Zonguldak temsilcilik görevini aldi.
Tüm Karder Zonguldak Temsilcisi Osman Bayraklı; "Tüm  Karder (18 il  Karadeniz illeri )Genel Merkezimizin 13. Yılında 5  olağan  Genel Kurulumuzu , Ankara da Buse Aydınlatma Binasında, Safranbolu Konağında gerçekleştirdik.
Yüksek katılımın sağlandığı toplantıda Genel Merkez yönetim güven tazeledi. Zonguldak temsil ve yönetim olarak  bizlerde kadroda tekrar yer aldık.
Genel  Başkanlığa tekrar  Osman Işık getirildi,  Geçen yılda ayrıca maddi ve manevi katkı sağlayan Dernek üyeleri yöneticilerine ve dışardan katkı sağlayanlara takdir ve teşekkür belgeleri taktım edildi. Zonguldak adına bizlerde belgenizi aldık. Yemek programından sonra genel kurul sonlandırıldı.  
Katılımcılara ve Yönetim ile değerli Başkanımız Osman Işık beye teşekkür ederiz. Tekrar Genel Kurulumuz Türkiye mize hayırlı olsun. Bizler Ankara'da Karadenizli Hemşehrilerimizin temsilciyiz. Ankara'da bir kapınız var, unutmayın.  Kapımız herkese açık bekliyoruz.

Haber: Seda Fidan