Ziyarette ZTSO yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Ziyaret anısına toplu fotoğraf çekildi.

CHP Zonguldak Belediye Başkanı Aday Adayı Turgut Aydın ziyarette Zonguldak için yapacaklarını açıkladı.

''SAYIN DEMİR'İN İŞ, AŞ V EKMEK MÜCADELESİNİ, KENDİSİNİN ZONGULDAK AŞKINI BİLİYORUZ''

CHP Zonguldak Belediye Başkanı Aday Adayı Turgut Aydın,ZTSO Başkanı Metin Demir'in iş, aş ve ekmek mücadelesi ile kendisinin Zonguldak aşkını billdiklerini ifade ederek şunları söyledi;

"Başkanımız Sayın  Metin Demir'i ziyaret ettik. Kendisi çok sevdiğim bir kardeşimizdir. Bizi nazik daveti için daha doğrusu bizim ziyaretimizi kabul ettiği için teşekkür ediiyoruz kendisine. ZTSO Başkanı Sayın Metin Demir'in buradaki Zonguldak bölgesine ve Zonguldaklı'ya katkılarını da biliyoruz. İş, aş, ekmek mücadelesini biliyoruz. Kendisinin Zonguldak aşkını biliyoruz.  Yatırımlarını burada yapıyor ve öncü olarak bunu da gösteriyor. O yüzden kendisini Kutluyorum.
Ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir nezdinde de Sanayi Odası'nda  kayıtlı olan tüm müteşebbislerimizi kutluyor ve onlara  da  bol kazançlar diliyorum. Evet biz aday adayı olarak ziyaretlerimizi yapıyoruz. Şu anda Sanayi Odası'ndayız"

''SEVDAMIZ ZONGULDAK. ZONGULDAK'IN GÜÇLÜ YANLARINI BİLİYORUZ''

Bir mühendis olarak ve siyasi tecrübesiyle Zonguldak'a hizmet etmek istediğini ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Turgut Aydın sözlerine şu şekilde devam etti:

"Biz bir yola çıktık. daha önce edindiğimiz bilgi, beceri, tecrübeler, 9 yıllık belediye meclis üyeliği tecrübesi. Yine bürokraside geçen uzun yıllar  çalışmışlığımız yine Emek Dünyası'nda  çalışmışlığımız, yönetici olarak, mühendis olarak olarak yine siyasette edindiğimiz tecrübelerle Zonguldak'a ne katabiliriz, Zonguldak'a daha güzel, daha müreffeh, insanların daha mutlu olacağı şekilde bir şehir nasıl yapabiliriz diye hep kafa yorduk. Projelerimiz hazır. Bunları paylaşıyoruz"
Zonguldak'ın güçlü yanlarını biliyoruz. Zayıf yanlarını biliyoruz. Avantaj ve dezavantajlarını biliyoruz. Aslında Zonguldak. Bana göre çok avantajlı bir lokasyonda olmasına rağmen bu avantajını maalesef kullanamayan illerden bir tanesi. Evet dezavantajlı bir görünen coğrafyasını avantaja çevirebilecek bir sürü projeler geliştirebilmek olanağı olmasına rağmen bunlar  hayata geçmedi. İnşallah bunlara bir kıvılcım olup, bir ateş olup bunlara bir başlangıç yapabilirsek el birliğiyle mutlu oluruz. Dolayısıyla eğer başkan seçildiğimizde Zonguldak sorunlarıyla ilgili yakinen birlikte çalışacağımıza inanıyorum. Her türlü desteği vereceğimize ve alacağımıza inanıyorum.  Sevdamız Zonguldak diyoruz. Her şey çok güzel olacak Zonguldak'

Kaynak: Ercan Demir