Zonguldak Belediyesi’nin Şubat Ayı meclisinde yerli ve milli otomobil olan TOGG’un Belediye’ye alınması oy çokluğu ile meclisten geçirilen TOGG  resmi olarak Zonguldak Belediyesi’nde iş başı yaptı. 

Geçtiğimiz günlerde tanıtım amaçlı Zonguldak’a gelen TOGG’u kullanan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan inşallah Belediyemizin önünde de en kısa sürede çok görmek isterim diyerek duygularını dile getirmişti.

Bugün 67 ZB 999 plakalı yerli ve milli otomobil TOGG artık Zonguldak Belediyesi'nde mesaisine başladı.

Gazipaşa Caddesinde TOGG ile tur atan Belediye Başkanı Ömer Selim Alan;”Yerli milli gururumuz, akıllı cihaz TOGG resmi plakasıyla bugün resmi mesaisine bu sabah itibariyle başladı. Üç buçuk yıl önce Sayın Cumhurbaşkanımız artık yerli ve milli aracımız olacak dediği zaman bizler buna bütün kalbimizle güvenmiştik çünkü bugüne kadar verdiği her sözü tutmuş olan bir Cumhurbaşkanımız var. Bugün de bunun canlı şekilde yaşamanın haklı gururunu mutluluğunu onurunu yaşıyoruz. Geçenlerde biliyorsunuz Mustafa Varank Bakanımızın, Sayın Bakanımızın aracı buradaydı. Ama biz kendimizin, belediyemizin, Zonguldak'ımızın, halkımızın aracı olsun ve her gün daimi burada kalsın ve Zonguldak'ımızın sokaklarını caddesinde asfaltında bu araç geçsin. Hamdolsun bugün o günü yaşıyoruz. Artık kendi belediyemizin aracı, akıllı cihazımız, TOGG'umuz Zonguldak'ımızda belediyede kullanacağız. Zonguldak'ımıza, milletimize, belediyemize herkese hayırlı uğurlu olsun. Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı. Allah başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, emeği geçenlerden, babayiğitlerden, mühendislerimizden, tüm çalışanlarımıza kadar Bu süreçte gayret gösteren hepsinden Allah razı olsun. İyi ki Recep Tayyip Erdoğan var” dedi.

Başkan Ömer Selim Alan yerli ve milli aracı makam aracı olarak kullanacağını da sözlerini ekledi.

(Haber: Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz