ÖZEL HABER

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde bulunan sahilde vatandaşların tuvalet ihtiyacını karşılaması için sahil boyunca iki tuvalet yapılmıştı. 
Zonguldak’lı vatandaşların güzel havalarda en çok tercih ettiği yerlerden birisi olan Kozlu Sahili’nde kimi ailesi ile piknik yaparken, kimi arkadaşları ile sohbet ediyor. Gece gündüz kapsadığı alan ve eşsiz manzarası ile insanları en çok ağırlayan Kozlu Sahili’nde bulunan tuvaletler ise pislikten geçilmiyor. 
Özellikle kadınlar tuvaletinin pis olması ise akıllarda soru işareti bırakıyor. 
Diğer yandan tuvalet ihtiyacını karşılayamayan vatandaşlar ise,” Zonguldak’ta gidecek rahat nefes alacak tek yer burası var. Geliyoruz kimi piknik yapıyor kimi oturuyor. Kozlu Sahili denizi, doğası, yeşili ve mavisi ile eşsiz bir ortam sunuyor. Fakat tuvaletler rezillik içerisinde Kozlu Belediye Başkanı Sayın Altuğ Dökmeci’nin buraya acilen el atmasını istiyoruz. Her yer kırılmış, kusmuklar kurumuş kalmış. Lavabolar pislik içerisinde, acil hemde çok acil önlem alınması gerekiyor. Başta Belediye Başkanı olmak üzere tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz” ifadelerine yer verdiler. 

Muhabir: Neriman Dengiz