28 Temmuz Cuma günü Ankara'nın Nallıhan ilçesinde ikamet eden Gökçebeyli eş Uğur Çalık ve Suzan Çalık arasında şiddetli tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucu olay büyüyerek Uğur Çalık, eşi Suzan Çalık'ı göğsünden bıçaklayarak öldürdü. 

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinden oldukları belirtilen ve iş sebebiyle Ankara'nın Nallıhan ilçesinde ikamet eden Uğur ve Suzan Çalık çifti arasında uzun süredir anlaşmazlık yaşanıyordu. Anlaşmazlıklar son bulmayınca çift durumu boşanma aşamasına getirmeye karar verdi. Aralarında sürekli fiziksel ve sözlü geçimsizlik yaşanan çift, 2 çocuk sahibiydi. 

OLAY NASIL OLDU?

Uğur Çalık, boşanma aşamasında olduğu eşi Suzan Çalık ile ikamet ettikleri binanın girişinde kendisini aldattığını iddia ederek tartıştı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüştü. Uğur Çalık, 2 çocuk annesi Suzan Çalık'ı göğsünden bıçakladı. Uğur Çalık da arbede esnasından yaralandı. 

Çevrede olayı gören vatandaşlar büyük korku içinde durumu sağlık ve polis ekiplerine ihbar etti. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri Suzan Çalık'ın aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Uğur Çalık ise sağlık ekipleri tarafından polis nezaretinde hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Suzan Çalık'ın cansız bedeni yapılan incelemenin ardından Ankara Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Çalık'ın cenazesi yapılan işlemlerin ardından ailesine teslim edilerek defnedilmek üzere memleketi Zonguldak'a getirilecek.  

EŞİNİ BİR KADINLA ALDATMIŞ

Suzan Çalık'ın annesi Safiye Gideroğlu kızının ölümün ardından yaptığı konuşmada, "Kızım, daha önce eşini bir kadınla yakalamış. Kızım ayrılmak istedi ancak damat ayrılmak istemedi. Benim kızımı durmadan tehdit etti. Hakaretlerde bulunuyordu bize. Benim 2 kızım daha var onlara da aynı şeyleri yaptı. Ben adalet istiyorum. Onun cezaevinden çıkmasını istemiyorum. Suçsuz yere benim 26 yaşındaki kızımı nasıl öldürür? 4 ve 6 yaşında 2 çocuğu vardı kızımın. Bayramda köye geldiklerinde durup dururken kızımı dövdü. Şikayetçi olmadık bu olayda, 'araları düzelir' diye; ama ne yazık ki düzelmedi, hatta daha kötüye gitti. Kızımın ne hayalleri vardı..."

BALDINIZA TACİZ ETMİŞ!
Suzan Çalık'ın kız kardeşi Y.G., ablasının ölümünün ardından yaptığı açıklamada eniştesi Uğur Çalık'ın baskılarından rahatsızlık olduklarını ve daha önce de diğer kız kardeşine tacizde bulunduğunu söyledi. Ablasına sürekli şiddet uyguladığını söyleyen 

Uğur Çalık'ın baskılarından rahatsızlıklarını dile getirirken, daha önce diğer kız kardeşine de tacizde bulunduğunu ve ablasına da şiddet uyguladığını söyledi. 

Y.G. yaptığı konuşmada;

 "Mesaj olarak ve fiziksel olarak bize de daha önce sarkıntılıkta bulundu. 1 senedir devam ediyordu bu olaylar. Biz korktuğumuz için bir şey söyleyemedik. Bu daha da fazla ileriye gitmeye başladı. Kardeşim bu olayı ilk karakolda söyledi. Ben daha önce attığı mesajları biliyordum, gördüm. Fiziksel olarak taciz ettiğinde ben yoktum yanında. Bu olayla ilgili karakolda şikayetimiz de var zaten" dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: Oğulcan Öz