Ak Parti Kilimli ilçe Başkanı Uğur Recepkethüda,”Sayın Kilimli Belediye Başkanımız Kamil Altun’un verdiği sözlerin merkezi hükümet olarak, AK Parti teşkilatı olarak her zaman arkasındayız” dedi.

5000 kişnin istihdam edileceği OSB. 700 toki konutu ve terminal gibi projelerin hepsinin hayata geçirileceğini ifade eden İlçe Başkanı Recepkethüda şunları söyledi:

TEKRAR AK PARTİ BAYRAĞINI KİLİMLİ’DE DALGALANDIRDIK

“Öncelikle değerli Kilimli halkının mübarek Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Rabb'im nicelerine sağlıkla, sıhhatle sevdiklerimizle ermeyi nasip eylesin. Bildiğiniz üzere 31 Mart seçimlerini atlattık. Kilimli'nin halkımızın teveccühüyle  tekrardan AK Parti bayrağını Kilimli’de dalgalandırdık. 

PROJELERİN HEPSİ HAYATA GEÇECEK.,

Sayın Kamil Altun tekrardan kazandı. Tabii ki 31 Mart seçimlerinde verdiğimiz sözler oldu.

5 bin kişinin çalışacağı istihdam alanı oluşturabileceği Organize Sanayi Bölgesi, 
Terminal projesi, plaj projesi, 700 konutluk TOKi Projesi var. Bunların hepsi hayata geçecek. 30 bin ton asfalt döktük ve tekrar dökülecek. 100 bin metrekare parke düşedik. 

MERKEZİ HÜKÜMET OLARAK PROJELERİN ARKASINDAYIZ..

Sayın Kamil Altun başkanımızın verdiği sözlerin merkezi hükümet olarak, AK Parti teşkilatı olarak her zaman arkasındayız, yanındayız. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz. Tekrardan Kilimli halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 

Allah nasip ederse önümüzdeki 5 yıllık süreçte verdiğimiz sözlerin hepsini tutmak için elimizden geleni yapacağız. Kilimli Belediyesi olarak AK Parti Kilimli teşkilatı olarak kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ana kademimizle birlikte sayın belediye başkanımızla, belediye çalışanlarımızla beraber verdiğimiz sözleri Allah'ın izniyle yerine getireceğiz”

Muhabir: Ercan Demir