AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu'nun Zonguldak ziyaretini değerlendirdi.
Çağlayan Bakan Uraloğlu’nun  kurum ziyaretleri haricinde Devrek-Ereğli  yol ayrımı, Fevkani Köprüsü ve Türkali’deki tünel şantiyesini ziyaret ettiğini ifade etti. Ulaştırma Bakanı Uraloğlu’nun yatırımlar konusunda brifing aldığını belirten İl Başkanı Mustafa Çağlayan ziyaretin sonuçlarının olumlu anlamda sahaya yansımasını kısa sürede göreceğimizi belirterek şunları söyledi;
"Sayın bakanımızı şehrimizde misafir ettik,ağırladık. Ankara'dan kara yoluyla geldi geldiğinde hemen Devrek Ereğli yol yapımını yerinde inceledi. Daha sonra Valiliğimizi ziyaret ettik. Valiliğimizden sonra belediye binamızı ziyaret ettik. Sonrasında esnaf ziyareti gerçekleştirdik ve burada son yıllarda her üç kademe teşkilatlarımızla aynı zamanda önceki dönem il başkanlarımızla, ilçe başkanlarımızla istişare etme fırsatı bulduk. Sayın Bakanımızla bir toplantı yaptık. Çok verimli ve oldukça etkin toplantıydı. Zonguldak'ımızda gündeme gelen, gündeme gelebilecek olan veya gündemde hiç bulunmayıp da ilçe başkanlarımız, önceki dönem milletvekillerimizin gündeme getireceği birtakım konuları Sayın Bakanımız ve bakanlarımızın bürokratları notlarını aldılar.

Valimiz, kıymetli milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız Zonguldak'ın beklentileriyle ilgili şu anda olan, yapılan, yatırımlarla ilgili ve yeni talep ettiğimiz yatırımlarla ilgili çalışmalarını Bakan Bey'e sundular, eksiklerimizin nasıl giderilebileceği, bu noktada çalışan müteahhitlerin hangi noktada sorunları olduğunu hepsini Bakan Bey'e ilettiler. Hep birlikte onları da takip ettik, çalışmaların notlarını aldı. Teknik arkadaşlarımız  çalışmaları yaptı. Çalışmaları hızlandırmak için bu mücadelenin içerisindeyiz. Daha sonra da sivil toplum kuruluşları ve iş insanlarıyla toplantı yaptık. Orada da iş insanlarımız, sivil toplum kuruluşlarımızın beklentilerini ve  telefonlarını aldı, çalışmalarını başlattı.
Toplantıdan sonra Filyos -Kilimli arasında yeni başlayan imalatlar var. Orada Türkali Şantiyesi'nde bir sunum gerçekleştirildi. Burayla ilgili de derhal çözülmesi üzere bazı konular Bakan Beye bildirildi.

Ziyarette çok verimli, etkili, etkin toplantılar hem de incelemeler oldu. Hayırlı olması ziyaretin sahaya yansımasını hep birlikte göreceğiz ümit ediyorum”

(Haber-Neriman Dengiz)