ÜNAL DEMİRTAŞ’A EREĞLİ MİLLETVEKİLİ DENİLMESİ BİZE BİR HAKARETTİR. CHP MİLLETVEKİLLERİ EREĞLİ’YE ANCAK FESTİVAL OLDUĞU ZAMAN GELİYOR, BİZDEN BİHABERLER!

Kanal Z’de Murat Altay’ın hazırlayıp sunduğu ve canlı olarak yayınlanan Zonguldak’ın Nabzı proğramında konuşan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, çarpıcı açıklamalarda bulundu.


CHP Zonguldak Milletvekilleri Ereğli’den bihaber Ünal Demirtaş Ankara milletvekilidir. Ereğli milletvekili denilmesi bize hakarettir. 

Ereğli’yi hiçbir devlet yatırım gelmediği için ben il olalım diyerek ironi yaptım. Yoksa benden daha çok kimse Zonguldak’ı sevemez. Yatırımlar gelmesin daha çok bağırmaya ve seslendirmeye devam edeceğim.

Başka partiye geçecek eleştirilerini yanıtlayan Halil Posbıyık, isim vermeden MHP ve AK Parti’yi işaret ederek, “Sizin ağa babalarınızdan, genel merkezinizden bana teklifler geliyor. Ama benim gönlümde ne milletvekilliği ne de başka bir şey. Ben sadece Belediye BaşkanLığı için siyasetteyim.

OYAK da asgari ücretle çalıştırıyorlar. 20 yıldır kadro yapmadılar, kandırdılar. Erdemir’de yüksek kademeleri Ereğli dışından, Zonguldak dışından getiriyorlar ama asgari ücretle Ereğli insanın çalıştırıyorlar.Erdemir'in Eregli'ye hiç bir katkısı yok.Defne ağacını Ereğli'de kökünden kesiyorlar. Engellensin.Erdemir yönetimi İstanbul dışında,vergiyi bize değil İstanbul'a yatırsınlarki Zonguldak teşvik alsın, OYAK Ereğli'den geçiniyor. Tozunu, dumanını, çamurunu Ereğli çekiyor, cefasını OYAK çekiyor.Kendimle gurur duyuyorum hak aradığım için.Zonguldaklılar demokratik hakkını maalesef kullanmıyor.(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi