Öncelikle Zonguldak Belediye Başkanı Sayın Selim Alan'ı tenzih ediyoruz.

Yeni Adım internet sitesinde " bir belediye başkanı ile sekreterinin kucak kucağa yakalandığı" şeklindeki kulis haber, kesinlikle Selim Alan'a atfen yazılmış bir haber olmayıp, Zonguldak il merkezi dışında bulunan bir belediye başkanı ile ilgilidir.

Kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına, bu açıklamayı yaptıktan sonra, gelelim şu "ünlü" Anchorman'e …

Şantajcılığı meslek ilkesi (!) haline getirmiş, çifte baskılı gazetesi ile şantajcılığı tescil edilip, dünya basın tarihine geçmiş, geçmişteki belediye başkanları ile "benzin istasyonları" pazarlıkları ile ünlü, tefecilerin gözbebeği, borcuna çok sadık (!), Küçük Emrah filmlerinin Zonguldak versiyonu, o çok ünlü enchorman, adıyla sanıyla Mustafa Özdemir

İçindeki Selim Alan takıntısından bir türlü kurtulamadığı için, bulanık suda balık avlamaya çalışan fırsatçılar gibi, her taşın altında Selim Alan'ı arıyor, her sözün içinden Selim Alan çıkarmaya çalışıyor.

Üstelik bir taşla iki kuş vurmaya çalışıp, Sayın Selim Alan ile gazetemizi karşı karşıya getirmek istiyor.

Gece hayalinde…

Gündüz düşünde…

Nereye baksa, nereye gitse, neyi okusa Selim Alan'ı görüyor.

Sıkıntılı bir durum, konunun uzmanı bir hekime başvursa iyi olacak.

Yeni Adım'ın Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan ile ilgili hiçbir önyargısı olmadığı gibi, şantaj erbabı Mustafa Özdemir'in kendi hezeyanları ile ortaya koyduğu hiçbir pazarlık konusu da sözkonusu olmamıştır.

Bu işler işkembe-i kübradan atmakla olmuyor.

Herkesi kendisi gibi zanneden çift baskılı Mustafa, Zonguldak Belediye Başkanlığı makam şoförünü haksız yere deşifre ederek, zan altında bırakmıştır.

Bir de utanmadan "gazetecilik etiğinden" söz ediyor.

Sen kim, gazetecilik etiği kim?..

Eğer, bu mesleği icra edenler senden gazetecilik etiği öğrenecekse, vay Zonguldak basınının haline !..

Son olarak bizden bir tavsiye…

Sürekli Yeni Adım'ı takip edip, kendi meşrebine göre haber çıkarmaya çalışacağına, kendi gazetene bak, kendi haberini kendin yap.

HABER MERKEZİ

Editör: Oğulcan Öz