Vali Mustafa Tutulmaz Elcab Kablo Profil Sanayi Ticaret A.Ş. firması sahibi Nejdet Tıskaoğlu’nu ziyaret etti. Nejdet Tıskaoğlu, Vali Mustafa Tutulmaz ile ilgili paylaşımında;
”Zonguldak ilimiz için çok ciddi katkılar sağlamıştır. Zonguldak Çaycuma ilçemize Elcab Kablo Profil Sanayi Ticaret A.Ş. Firmamızın gelmesinde en büyük katkısı ve payı olmuştur.” dedi.

Vali Mustafa Tutulmaz’ın Elcab Kablo Profil Sanayi Ticaret A.Ş. firmasına yaptığı ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Nejdet Tıskaoğlu;
“Zonguldak Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Elcab Kablo Profil Sanayi Ticaret A.Ş. firmamızda bizleri ziyarette bulundular. Zonguldak ilimiz için çok ciddi katkılar sağlayan ve şehrimizin maden, enerji şehrinin yanı sıra Turizim kenti olabileceğini, Zonguldak ve Zonguldak halkı için yeni bir ticari fikir ve ticari gelişim göstererek İlimizin Organize sanayi, küçük sanayi bölgelerinin gelişmesi özel sektör üretim alanında ihracat için yapı içerisine girileceğini ve iş istihdamının daha geniş kapsamlı olabileceğini göstermiştir.
3 yıl önce eve dönüş projesi kapsamında Zonguldak Çaycuma ilçemize Elcab Kablo Profil Sanayi Ticaret A.Ş. Firmamızın gelmesinde en büyük katkısı ve payı olmuştur. Firmamız da çalışmakta olan 400 çalışan personelimize iş  sağlayan, Çaycuma ekonomisine katkı sağlamamıza vesile olan baş mimarımız  Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz beyfendidir.
Firmamızı taşıma sürecinde, Çaycuma Organize Sanayi bölgesinde bize tahsis ettiği alan ile bizlere öncülük etmiştir. Bizler kendi adımıza hakkımızı helal ediyoruz Sayın Tutulmazın da bizlere hakkını helal etmesini temenni ederim.
Sayın Valimize bu nazik ziyareti ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sizleri tanıdığım için çok memnun oldum Yolunuz açık olsun Sayın Valimiz…”

(Haber Merkezi)