Vali Osman Hacıbektaşoğu Fevkani köprüaltı esnafına "Elmaspark'ta yeriniz hazır, mağdur olmayacaksınız sorumluluk bize ait"dedi.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu fevkani köprüaltı esnafıyla bir araya geldi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan'ın da hazır bulunduğu toplantıda köprü altı esnafları vali Vali Osman Hacıbektaşoğlu'na sıkıntılarını ve taleplerini ilettiler.

HACIBEKTAŞOĞLU: LAVUAR ALANINA YAPILACAK OLAN PROJEDE KÖPRÜ ALTI ESNAFI ÖNCELİKLİ OLACAKTIR..

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, "Biraz sabredin. Elmas Park çok güzel pişman olmayacaksınız.Vali olarak söz veriyorum oraya geçtiğinizde mağdur olmayacaksınız.Köprüye tarihi bir sıfat yakıştırmak olmaz. Fevkani Köprüsü Zonguldak'ın simgesi olamaz, Zonguldak'ın simgesi kömürdür, madendir. Zamanında ihtiyaç için bir köprü yapıldı şimdi bu köprü  çökmek üzere. Lavuar alanına yapılacak olan iş merkezinden köprü altı esnafı öncelikli yararlanacaktır. Sizlere bu konuda yardımcı olmaya çalışacağım,bize güvenin"

ALAN: BELEDİYENİN DEĞİL DEVLETİN PROJESİDİR

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan'da,"Bu iş devlet projesi belediye ile bir alakası yok. Devlet projesi Emlak Konut'un belediyenin değil." dedi

"OKUL SEZONU AÇILINCAYA KADAR ZAMAN VERİN"

Esnaflarda, "Vali Osman Hacıbektaşoğlu'na yer tahsisi yapılsın, okullar açılıncaya kadar bize zaman verin." dediler

YAZICI: ARAMIZDAKİ GÜVENSİZLİK ORTADAN KALKMIŞTIR

Köprüaltı esnaf Derneği Başkanı Yavuz Yazıcı'da,  "Bir an önce Elmaspark'taki yerler bölünsün hazırlansın. Elmaspark'a geçmeyi kabul ediyoruz. Ancak kısa vadede değil uzun vadede ödeme planı istiyoruz. Aramızda ki güvensizlik ortadan kalkmıştır" dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz