Saadet Partisi Zonguldak Kilimli ilçe Başkanlığı’nın 3. Olağan Kongresi yoğun katılım ile yapıldı.

Saadet Partisi Kilimli Kongresi tek adaylı yapıldı ve mevcut İlçe Başkanı Veli Sever, tekrar ilçe başkanlığına seçildi.

 Kilimli ilçe Başkanlığı’nın 3. Olağan Kongresine Saadet Partisi Genel Baskan Yardımcısı Mesut Doğan’da katıldı. 


Kilimli ilçe Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Saadet Partisi Kilimli İlçe Başkanlığının 3. Olağan Genel kuruluna Saadet Partisi Genel Baskan Yardımcısı Mesut Doğan, Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, Merkez ilçe başkanı İsmail üstünyer, Zonguldak il müfettişi Şahin Kalça, siyasi parti Kilimli ilçe başkanları ve yönetimleri ile çok sayıda saadet partili katıldı.
İstiklal marşı ve saygı duruşu ile başlayan
Saadet Partisi Zonguldak Kilimli ilçe Başkanlığı’nın 3. Olağan Kongresinin Divan Başkanlığını Zonguldak il müfettişi Şahin Kalça, yaptı.

DOĞAN, MASA ETRAFINDA TOPLANANLAR KENDİLERİNİ BU ÜLKE İÇİN FEDA EDİYOR


AK Parti iktidarının Türkiye’de güven ve huzuru sağlayamadığı için millet ittifakı için masa etrafında toplanan siyasi parti liderlerinin kendilerini bu ülke için feda ettiğini söyleyen Saadet Partisi Genel Baskan Yardımcısı Mesut Doğan, “Türkiye’de yaşayan hiç kimse geleceğini göremiyor ve bu iktidara güvenemiyor. Bunu ben söylemiyorum anket şirketlerinin yaptığı sonuçlar bunu söylüyor. Türkiye’de kaybolan istikrar, güven ve huzuru tekrar sağlamak için siyasi Parti liderleri bir masa etrafında toplanıyor ve bu ülkede tekrar huzur ve güveni nasıl sağlayabiliriz diye düşünüyorlar ve kendilerini feda ediyorlar. Hükümet bu masa etrafında toplanan siyasi liderleri yıpratmak için tetikçi gazeteci ve televizyon programcısı tutuyor. Türkiye’de işsizliğin ve enflasyonun önüne geçmek bu kadar kolayken vatandaşı zamlarla ve işsizlikle inim inim inletiyorlar. 2023 seçimlerinde ak partiyi sandığa gömerek tekrar bu ülkeye huzur güven ve istikrar gelecek” dedi.

EROL; HUZUR VE GÜVEN SAADET’LE GELECEK

2023 seçimlerinde başarı elde etmek için Zonguldak‘ta büyük bir mücadele verdiklerini söyleyen Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, “ Zonguldak‘ta il divan, kadın kolları ve gençlik kolları divanlarını yapan tek partiyiz. Pandemi döneminde dahi hiçbir toplantımızı aksatmadık tamamını gerçekleştirdik. Bugün burada Kilimli ilçemizin üçüncü olağan kongresini yapıyoruz. Partimizin merhum lideri, Erbakan hocamızın söylediği gibi saadet gelecek dertler bitecek. Zonguldak‘ta en kapsamlı üye yapan bir partiyiz. Vatandaşımız ezici enflasyonun altında ve işsizlikle mücadele ediyor. Vatandaş evine ekmek getiremiyor aş getiremiyor. Vatandaş ailesini aç bırakmamak için ve doyurabilmek için market market gezerek ucuz ürün arıyor. Kilimli kongremiz ilçemize, ilimize ve türkiyemize hayırlı olsun. dedi. 

SEVER; SIKINTILARI MİLLİ GÖRÜŞ ÇÖZER

Güven tazeleyen ve kilimli ilçe başkanlığına tekrar seçilen Veli Sever, “ Milli görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi hakkın, adaletin, liyakatin, Şeffaflığın insan hak ve hürriyetlerinin teminatı‘dır. 
İsrafın, yolsuzluğun, vurgunculuğun, tarlanın karşısında hayra motor şehre frendir.
Cumhuriyet tarihinin ilk ve tek, denk bütçesini yaptık. İşçiye, memura, emekliye, askeri ücretliye %100, %200 zam yaparak milletimizin hayır duasını aldık.
Biz işçiye memura, emekliye bu zamları yaparken bazıları şöyle dedi babanın parasını mı veriyorsunuz dediler. Halbuki biz hırsızların, rantiyecilerin, faizcilerin hortumlarını kesip milletin hakkını millete vermiştik.
Öyleyse çok çalışacağız saadet partimizi güçlü bir şekilde meclise taşıyacağız.
Zonguldak’ın milli görüş belediyeciliği ile tanıştırıp ilimizi makus talihini değiştireceğiz.
Bugün ülkemizin karşı karşıya kaldığı ekonomik kriz bir numaralı problem haline geldi.
Kilimli dendiği zaman ilk akla gelen kömür madenidir, kömürün tonunun 3 bin TL’den başladığı bir yerde, 2500 TL emekli maaşı alan bir insanın halini düşünmek bile insanı derinden üzüyor. 
Ayda 29 bin TL taksitle konut sahibi olmak isteyenlere 2 milyon TL 0,99 faiz ile kredi veriyorlar.
Ayda 29 bin TL taksit ödeyebilecek birisi niye 2 milyon kredi alıp 10 sene sonra yaklaşık 3.500 bin TL geri ödesin.
Öyle bir hale geldi ki tarihimizde ilk kez faiz ana paraya geçti.
Halkımız bu ekonomik krizi gelecek olanlar nasıl düzeltecek diye endişe içinde. 
Ancak bütün bu sıkıntılara rağmen karamsar olmayacağız, çünkü milli görüş kadroları daha önce nasıl başardı ise yine başaracak.
İsrafı, yolsuzluğu, Şeffaflığı ve adaleti sağladığınızda ekonominin yarısı düzelmiş olacak” dedi. 
Kilimli Saadet Partisi kilimli ilçe teşkilatının yönetim kurulu listesi şu şekilde Yönetim kurulu üyeleri asil Başkan Veli Sever
Ramazan Turan, Adem Güçlücan, Mustafa Özkan, Yusuf Keskin, Mehmet Nuri Kılıçaslan, Kerim Bozacı, Ali Balta, Hayrullah Yağlı, Ali Şefoğlu ve Maksut Topuz..
(Haber-Ercan Demir) 

Editör: Haber Merkezi