Zonguldak’ın Asma Mahallesi’nin genç muhtar adayı Veysel Uzuner, Asmaspor – Tersanespor ve Üzülmezspor – Karamanspor maçlarından önce Asma ve Üzülmez takımlarına antrenmanda kullanmak üzere profesyonel futbol topu hediye etti. 
Uzuner, kulüp yöneticileri ve futbolculara naçizane hediyesini vererek, “Mahallemizde futbol takımlarının liglerde mücadele etmesi bizim için büyük avantaj. Gençlerimiz, çocuklarımız ve tüm vatandaşlarımız hafta sonu mahalle takımlarını desteklemeye geliyorlar. Kötü alışkanlıklardan arınmak için futbol en güzel aktivite. Ayrıca çocuklarımız da abilerine özenerek futbol oynamak için bu kulüplerin alt yapı takımlarına girmeye çalışıyorlar. Asmaspor ve Üzülmezspor’u inşallah bir üst ligde görmek nasip olur. Bunun için tüm girişimleri iş adamlarımızla, kardeşlerimizle yapacağız.” dedi.  
Eğitim ve spora desteğinin yanı sıra mahalle halkının yapı faaliyetlerine de el atan Veysel Uzuner, yerel seçimleri hizmet aracı olarak gördüğünü belirterek kendisine halk tarafından yetki verildiği taktirde Asma ve Üzülmez bölgelerinin kültürel anlamda daha gelişmiş faaliyetlere sahip olacağını söyledi.

Kaynak: Ercan Aygün