31 Mart seçimlerinde AK Parti'den Beycuma Belediye başkanlığını kazanan Vural Kundakçıoğlu ile birlikte Zonguldak, Beycuma ve Karaman  Belediye meclis üyeleri ve İl Genel Meclis üyeleri bugün mazbatalarını aldı.

Beycuma Belediye başkanının Mazbatasını merkez seçim kurulu hakimi Behice Dizdar takdim ederken, Zonguldak, Karaman ve Beycuma belediyesi meclis üyeleri de Mazbatalarını ilçe Seçim kurulu müdürü Eren Şahin’den aldı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız. “ Bugün Beycuma Belediye Başkanımız Sayın Vural Kundakçıoğlu,  Beycuma belediye meclis üyelerimiz Zonguldak merkez ilçe mazbatalarımızı almaya geldik. Zonguldak'ımıza, Beycuma'mıza, Karaman'ımıza hayırlı olsun. Memleketimize hayırlı olsun. Milletimizin, vatandaşlarımız, hem çevremizin verdiği karara saygı duyuyoruz. Bugünden itibaren teşkilatlarla beraber önümüzdeki seçimlerin hazırlıklarına başladık. inşallah önümüzdeki seçimlerde de partimizin oy oranını meclis üye sayımızı ve belediye başkanlığı sayımızı artırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedi.
Başkan Yıldız Ayrıca Kadir gecesini ve şimdide Ramazan Bayramı’nıda kutladığını ifade etti.

VURAL KUNDAKÇIOĞLU BEYCUMA HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ

Beycuma belediye başkanı Vural Kundakçıoğlu yaptığı açıklamada, “Hem sevinçliyiz. Hem de üzüntülüyüz. Merkez ilçeniz biliyorsunuz dört Rabia öz vardı. tek kaldık. Arkadaşlarımız da seçim alsaydı. Yine rabia yapsaydık iyi olacaktı. Ama hayırlısı. Tabii takdir milletin. Ve Beycuma’da da dördüncü dönem tekrar kazandık.

Beycuma halkımıza, bize oy veren vermeyen herkese hizmet etmeye, bundan önce nasıl hizmet ettiysek devam edeceğiz. Seçim sonucuyla, kızgınlıkla bazen bir şeyler söylüyoruz ama bizim genel yapımızda ayrım yok. O partili, bu partili oy verenlerden ayrılmaz. Olmadı bu zamana kadar Bundan sonra da olmayacak. İlçe başkanımız, il başkanımız, milletvekillerimizle beraber elimizden gelen hizmetin en iyisini yapmak için gerçekten biz çalışmaya devam edeceğiz.  Beycuma halkına tekrar dördüncü dönem bizi ve meclis üyelerimiz seçtiği için çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun diyorum. Allah onları başımızdan eksik etmesin diyorum ve tekrar önümüzdeki dönem hızlı bir şekilde inşallah bayramdan sonra tatil geliyor. Çalışmalarımıza başlayacağız.  Beycuma’ya hak ettiği noktaya getirmek için gece gündüz çalıştık ve Çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Muhabir: Ercan Demir