GÜNCEL

YALÇIN'DAN MAKZON'A DESTEK

Memleket Partisi İl Başkanı Mukadder Yalçın son günlerde siyaset gündeminden hiç düşmeyen MAKZON projesine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Konuyla ilgili görüşlerini açıklarken, CHP”ye “ders” veren ifadeler kullanan Mukadder Yalçın, “ MAKZON projesini sonuna kadar destekliyoruz. İlimizin sınai kalkınmasına katkıda bulunup, bin insanımıza iş ve ekmek kapıları açacak bir projeye karşı çıkılması için akıl tutulması yaşanması gerekir.

CHP, bu konuda da her zamanki tavrını gösteriyor. Hiçbir proje üretmeden, hiçbir alternatif sunmadan, sırf körü körüne muhalefet anlayışı ile yapılan her şeye, her yatırıma, her projeye karşı çıkıyor. Bu yüzden CHP bir adım ileri gidemiyor” şeklinde konuştu.

BİR KERE DE TEŞEKKÜR EDİN

*** Açıklamasında MAKZON projesinin siyaset üstü ve Zonguldak’ın ortak paydada buluşacağı bir proje olduğunu hatırlatan Memleket Partisi İl Başkanı Mukadder Yalçın, “ Muhalefet demek her şeye karşı olmak demek değildir. Olumlu çalışmalara, yatırımlara, projeler destek olup teşekkür etmek de gerekir. CHP bunu bilmiyor. Zonguldak-Kilimli arası 5 dakikaya iniyor CHP karşı çıkıyor. Uzun Mehmet Camii inşa ediliyor CHP karşı çıkıyor. Tüneller yapılıyor CHP karşı çıkıyor. CHP’nin teşekkür etmeyi öğrenmesi lazım. Bir kere de teşekkür edin. Bir kere de takdir edin. Siz bir yemek yapmışsınız, bu güzel olmuş, ancak biz daha güzelini yaparız, deyin” dedi. 

Memleket Partisi’nin yapılan her yanlışın karşısında en sert eleştirileri yapmaktan kaçınmayacağını, ancak olumlu hizmet ve yatırımlara destek olup, teşekkür edeceğini ifade eden Mukadder Yalçın, “ Ülkemizin, halkımızın, şehrimizin lehinde olan çalışmaların yanında, aksine davranış ve icraatların karşısında olacağız.

Eleştirmeyi de, teşekkür etmeyi de bileceğiz.

MAKZON, şehrimizin geleceği için çok önemli bir projedir. CHP bunu siyaset kulvarına taşımaya çalışıyor. Bu proje siyaset üstü bir projedir. Şehrimizin ve halkımızın lehine bir projedir. Sonuna kadar destekliyoruz” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ