Zonguldak Eski Valisi ve İYİ Parti önceki Dönem İl Başkanı Yavuz Erkmen, Yeni Adım  Genel Yayın Yönetmeni ve Başyazarı, Kanal-Z Televizyonu program yapımcısı Erhan Çakmak’ı tedavi gördüğü Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'nde ziyaret etti.

Zonguldak eski valisi ve İYİ Parti önceki dönem İl Başkanı Yavuz Erkmen'de Erhan Çakmak'tedavi gördüğü ZBEÜ Onkoloji Bölümü'nde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yavuz Erkmen yaptığı açıklamada, "Erhan Bey bizim sevdiğimiz dostumuz. Gazetecilikten önce Zonguldak'ta herkes sevdiği saygı duyduğu ve basın camiasının da bir ağabey olarak kabul ettiği büyüklerden biri. Hastalığına üzüldük ama hemşehrimizi takip ediyoruz, sağlık haberlerini, iyiye gittiğini ve iyi olduğunu duyunca da daha çok mutlu oluyoruz. Ben de bugün geldim. Kendisini ziyaret ettim. Bir kez daha geçmiş olsun diyorum. Allah'tan şifa diliyorum. En kısa sürede sağlığına kavuşup, hem ailesine hem bize hem gazetesini hem de Zonguldak'a tekrar o faydalı hizmetleri, güzel hizmetlerini devam ettirir dileklerimizi sunuyorum. Bir kez daha geçmiş olsun diyorum ve sağlıklar diliyorum" dedi.

Erhan Çakmak da, ziyaretten duyduğunu ifade ederek,  "Sağlığım gayet iyi. . Doktorlarımız var. Sürekli ilgileniyor. Ben uzun yıllar boyunca Zonguldak'a çok değerli hizmetlerde bulunan Sayın valimizin ziyaretinden çok memnun oldum. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Sağ olsun gayet iyiyim. Bütün sevenlerime, okurlarıma ve meslektaşlarıma sevgilerimi ve selamlarımı gönderiyorum" şeklinde konuştu.
 

Kaynak: Ercan Demir