Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, partisi tarafından Ankara Güvenpark’ta düzenlenen büyük mitinge katılarak tarihi açıklamalarda bulundu. Miting alanına eşi ve kızıyla birlikte gelen Yavuzyılmaz, on binlerce vatandaşın sevgi gösterileriyle karşılandı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e destek sloganlarının yankılandığı alanda, değişim rüzgarları esti.

TARİHİ MİTİNGİN ARDINDAN ANITKABİR’E YÜRÜYÜŞ

Güvenpark’taki coşkulu buluşmanın tamamlanmasıyla birlikte on binlerce vatandaş Anıtkabir’e doğru yürüyüşe geçti. Yürüyüş esnasında vatandaşlarla tek tek kucaklaşan ve halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, meydandaki buluşmanın ve ardından gerçekleşen bu yürüyüşün "tarihi" bir güne dönüştüğünü vurguladı.

“7’DEN 70’E RENGÂRENK BİR TABLO VAR”

Anıtkabir yolunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yavuzyılmaz, meydandaki coşkunun Türkiye’nin dört bir yanından gelen vatandaşların ortak iradesi olduğunu belirtti. Yavuzyılmaz, şu ifadeleri kullandı:

“Bugün kızım ve eşimle birlikte buradayız. Yurdun dört bir yanından gelen vatandaşlarımızla omuz omuza aynı heyecanı paylaşıyoruz. Burada eşi benzeri görülmemiş tarihi bir kalabalık var. 7’den 70’e halkımızın oluşturduğu rengârenk tablo, değişimin gücünü ortaya koyuyor.”

“AKP’NİN ÖLÜ TOPRAĞINI SİLKELEYİP ATIYORUZ”

Meydanları dolduran vatandaşların Türkiye'deki değişim arzusunu net bir şekilde ortaya koyduğunu ifade eden Yavuzyılmaz, iktidar yürüyüşünün başladığını belirterek sözlerini şöyle tamamladı:

“Bugün burada AKP tarafından üzerimize atılmak istenen ölü toprağını silkeleyip atan, değişimin enerjisiyle ışık saçan olağanüstü bir buluşma gerçekleşiyor. Bu enerji büyük bir sıçramaya dönüşüyor. Genel Başkanımız Özgür Özel’in önderliğinde, arkamızdaki bu güçlü enerjiyle hep birlikte iktidarı kucaklayacağız. Değişim çoktan başlamıştır. Hiçbir güç halkın önünde duramayacaktır.”

Kaynak: HABER MERKEZİ