SİYASET

Yavuzyılmaz'dan Tez-Koop'a ziyaret: "28 Mayıs'ta bahar gelecek"

CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Tez-Koop'u ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Tez-Koop İş Sendikası Zonguldak Şubesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette CHP Milletvekili i Deniz Yavuzyılmaz'a merkez ilçe başkanı Ebru Uzun ve çok sayıda partili de eşlik etti.

CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ı Tez Koop İş Sendikası Şube Başkanı Fatih Cevizdibi, sendika yöneticileri ve sendika üyeleri karşıladı.

Tez Koop İş Sendikası Şube Başkanı Fatih Cevizdibi, milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek hoş geldiniz dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'da, 28 Mayıs'ta tüm vatandaşları sandığa davet ettiğini ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı seçilmesi ile birlikte ülkeye Bahar geleceğini belirtilerek şunları söyledi:

"Tüm emekçilerimiz aldığı ücretlerle birlikte insanca yaşasın. Yani ne promosyona, ne diğer desteklere evet. Ihtiyaç kalmayacak şekilde,  önünü görecek yetenekleri doğrultusunda çalışabileceği, mutlu yuva kurabileceği bir  gelire sahip olsun istiyoruz
Ama ülke maalesef bu durumda değil. Ve bu noktada da sendikamızın üyelerinin bu konuda maalesef diğer kamu kurum, kuruluş ve şirketlerde çalışanların aldığı promosyonlarla kıyaslandığında çok çok geride olduğunu görüyoruz. Yani bir maaş tutari kadar bile eee promosyon alamadıkları biliyoruz. Bugün hem sizi ziyaret etmek istedik. İkinci tur seçimi var. Evet. ikinci tur seçimi aslında bizim için buraya gelmemize de bir vesile oldu. Türkiye'de yoğun bir kutuplaşma süreci var. Ve bu kutuplaşma sürecinin içinden ülkenin çıkması gerekiyor. 
Biz diyoruz ki Türkiye'nin böyle bir böyle kirli siyasete ihtiyacı yok,  temiz bir siyaset dili olsun. Zonguldak böyle bir bu tip bir siyasete ihtiyacı yok. Biz Zonguldak dediğimizde gönül gönüle, kardeşçe omuz omuza yaşadığımız bir şehirde birlikteyiz. Ve ne diyoruz? Diyoruz ki biz burası Zonguldak öyle bir memleket ki domuz bağıyla teröristlerin Canını alanların değil, domuz damıyla depremlerde cankurtaran madencileri olan bir şehir. O nedenle biz birlik, bütünlük içinde olalım. Değişim çok büyük bir ihtiyaç. Şu anda bir zorunluluk. Hepimiz değişimle birlikte ümit ediyoruz Peki bu ikinci tur seçiminde baharı getireceğiz, çiçekleri açacak, nefes alacağız, sesimizi duyuracağız düşüncelerimizi ifade edebileceğiz. Bir arada ortak akılla kararlar alacağız. 
 

(Haber: Ercan Demir)