AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ömer Yazıcıoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Türkiye Yüzyılı Gençlerin Yüzyılı” sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, Ereğli ve Alaplı Bölgesinin milletvekiline kavuşturmak istediğini belirtti.
Ömer Yazıcıoğlu, Ben 1993 Karadeniz Ereğli doğumluyum. İki buçuk yıldan beri Ak parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordum. Geçen hafta itibariyle de istifa ettim ve milletvekili aday adayı oldum. Amacımız ülkemize, bölgemize hizmet etmek. Bunun için adayız. Cumhurbaşkanımızın omzundaki yükü bir nebze olsun alabilmek için adayız. Gençlerimizin adayıyız.  Cumhurbaşkanımız bize Ömerler lazım dedi. Cumhurbaşkanımız Türkiye Yüzyılı Gençlerin Yüzyılı dedi. Onun için aday olduk. Temayülümüz coşkulu bir şekilde devam ediyor. Teşkilatlarımızı ziyaret ettiğimizde, belediye başkanlarımızı gezdiğimizde hepsinin teveccühünün olduğunu gördük. Genç olmamız nedeniyle ilgileri, güvenleri ve teveccühleri var. 
Ereğli İlçesinde Ak Parti Milletvekili yok ve vatandaşlar Ereğli’den vekil istiyoruz diyorlar. Sizce Ereğli milletvekili olmamasının eksikliğini yaşadı mı?
Evet yaşadı. Biz sorunları biliyoruz, hepsine hâkimiz. İnşallah bu sorunları hep birlikte aşacağız. Ereğli ve Alaplı Bölgesini temsilen bir milletvekilimiz yoktu. İnşallah bu dönem olur, bölgemiz milletvekiline kavuşur. Bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı olsun. 2023 Türkiye Yüzyılı gençlerin yüzyılı dedi Cumhurbaşkanımız. Bu vesile ile inşallah gençlerimizin önü açılmış olacak. İnşallah hayırlı olur” dedi.

(Haber: Neriman Dengiz)

Editör: Haber Merkezi