Zonguldak 1.Amatör Küme Çaycuma Grubu'nda mücadele eden Filyos Sefercikspor sezon ilk yarısında orta sıralarda tamamladı.
Arifoğlu Mermer Granit San. Tic. Ltd. Şti. Sahibi ve kulüp Başkanı Caner Sefercik futbolculara ilk yarıda aldığı galibiyetler neticesinde  söz verdiği tüm primleri ödedi. 
Kulüpten yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;
Kendi işi arasında birde futbolcularımızın sorunlarıyla yakından ilgilenen kulüp başkanımız Caner Sefercik, askerlik nedeniyle aramızdan ayrılacak olan futbolcumuz Beratcan Üzülmez kardeşimize, Sefercik Mahalle Muhtarımız ile birlikte Mahallemizde bulunan kulüp binasında eğlence düzenledi. 

Yeni transferlerimizinde katıldığı eğlence programında konuşma yapan başkanımız Caner Sefercik, her zaman Filyos'un çocuğunun ve Kulübümüzün yanında olduğunu kalan maçlarda takımımızın ligi Filyos Ateş Spor ile birlikte ilk 3 sırada tamamlayarak Süper Amatör Play-off'larına kalacağına İnandığını belirterek başarılar diledi. 

Takımımızda 2 sezon üst üste başarılı bir performans göstererek adından söz ettiren Beratcan Üzülmez kardeşimize Kırklareli Babaeski'de yapacağı vatani görevinde başarılar dileyerek, hayırlı teskereler dileriz."


 

Kaynak: Ercan Aygün