Ereğli Belediyespor, Alt Yapı Futbolcusu Kaan Aktay A Takıma aldı

Deplasmanlı Bölgesel Lik 6 grupta mücadele eden Ereğli Belediyespor ara transferde 10 birden alarak kadrosunu güçlendirdi.
Ereğli Belediyespor hafta sonu başlayacak olan 2023-2024 sezonunun ikinci yarısı öncesi devre arası transfer çalışmalarını tamamladı. Eflatun beyazlılar kadrosunu yeni transferlerle güçlendirdi.
İşte Ereğli Belediyespor’un devre arası transferleri;

DENİZ BAĞLAN (KÜÇÜKÇEKMECE)

Ereğli Belediyespor, geçen sezonda eflatun beyazlı formayı giyen ve sezonu 7 golle tamamlayan  28 yaşındaki kanat oyuncusu Deniz Bağlan’ı yeniden kadrosuna kattı. Deniz Bağlan daha önce 3. ligde Sultanbeyli, Silivrispor, Çatalcaspor, Tokatspor ve bu sezon ise Küçükçekmece formalarını giymişti.

BURAK BALABAN (KARS 36SPOR) 

Ereğli Belediyespor, orta sahasını Burak Balaban transferi ile güçlendirdi. 3. Ligde 68, Türkiye Kupası’nda 5, Bölgesel Amatör Ligde 87 maçlık tecrübeye sahip, son olarak Kars36spor forması giyen  27 yaşındaki orta saha oyuncusu Burak Balaban’ı renklerine bağladı. Balaban daha önce  Galatasaray ve Beşiktaş U-20 -21 takımlarının formalarının yanı sıra Yuvacıkspor, Kullar 1975, Malatya Yeşilyurt, Somaspor, Şile Yıldızspor, Hacettepe 1945, Üsküdar Futbol, Körfez Spor Kulübü, Dikilitaş ve  Kocaeli BŞB formalarını giydi.

BATUHAN ÖZTÜRK (ÇEŞME BELEDİYESPOR) 

Ereğli Belediyespor, Galatasaray alt yapısında yetişen 21 yaşındaki stoper Batuhan Öztürk’ü de renklerine bağladı. Ligin ilk yarısında Çeşme Belediyespor forması giyen genç stoper Batuhan Öztürk,  Aliağa Futbol, Sökespor, Kullar 1975 formaları ile Bölgesel Amatör Ligde 27 maç oynadı.

EREN YILMAZ (23 ELAZIĞ) 

Ereğli Belediyespor, devre arasında kaleyi de sağlama aldı. Eflatun beyazlılar, TFF 3. Ligde 149, TFF 2. Ligde 15, Bölgesel Amatör Ligde 20 maçta forma giyen, sezonun ilk yarısında ise 3. Lig 4’üncü grupta mücadele eden 23 Elazığ Futbol Kulübü’nün kalesini koruyan 30 yaşındaki kaleci Eren Yılmaz’ı renklerine bağladı. Eren Yılmaz, Samsunspor  alt yapısında yetişmiş ve daha önce Beykoz İshaklı Spor, Tekirdağspor, Orhangazi Belediyespor ve Çarşambaspor formaları giymişti.

YUSUF ŞENLİK (KUŞADASISPOR) 

Ereğli Belediyespor,  2018-2019 sezonunda da eflatun beyazlı formayı giyen,  Kocaelispor, Ümraniye, İnegölspor gibi takımlarda oynayan, 3. Ligde 69, BAL Ligi’nde 13 maçı bulunan 1992 doğumlu tecrübeli kaleci Yusuf Şenlik’i de renklerine bağladı.

CEVDET BİRBEY ÖZBAL (KULLAR 1975)

Ereğli Belediyespor, Kandıraspor, Kullar 1975 ve Kocaelispor U-15-16 ve 19 formaları giyen 2004 doğumlu kenar oyuncusu Cevdet Birbey Özbal’ı da kadrosuna kattı.

EMİR CAN YUSUF (YUVACIKSPOR) 

Ereğli Belediyespor, devre arasında sol bek mevkiine de takviye yaptı. Eflatun beyazlılar, sezonun ilk yarısında Yuvacıkspor forması giyen BAL Liginde oynadığı 32 maçta 3 gol atan 2002 doğumlu sol bek Emir Can Yusuf’u da kadrosunda kattı. 

KEREM CAN ORHAN (DÜZCESPOR)

 Ereğli Belediyespor alt yapısında yetişen, Boluspor alt yapısında da forma giyen ve son olarak Düzce Cam Düzcespor formasını terleten 2005 Kdz. Ereğli doğumlu orta saha Kerem Can Orhan’ı da renklerine bağladı.

AHMET BERKE YAĞIZ (23 ELAZIĞ)

Eflatun beyazlılar forvet bölgesine de genç takviye yaptı. Sezonun ilk yarısında 23 Elazığspor forması giyen 3. Ligde 7 , Türkiye Kupasında 5 maçlık deneyimi bulunan  2003 doğumlu santrafor Ahmet Berke Yağız’ı kadrosuna dahil etti.

KAAN AKTAY, A TAKIMDA

Kdz.Ereğli Belediyespor alt yapı orta saha oyuncularında 2007 doğumlu Kaan Aktay, A takımı kadrosuna yükseldi.
 

Kaynak: Ercan Aygün