Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Kadın Kolları tarafından tanıtım ve üye standı açıldı.

Uğur Mumcu kavşak geçişinde açılan tanıtım ve üye standına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Çok sayıda vatandaş Ueniden Refah Partisi'ne üye oldu.

Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Zekiye Sarı, stantta halkın büyük bir teveccü gösterdiğini ve bundan mutluluk duyduklarını ifade etti

Milli görüşü ilk önce yenel seçimlerde daha sonra de Genel seçimlerde iktidara getireceklerini belirten il Kadın Kolları Başkanı Zekiye Sarı şunları söyledi:

"Kendimizi  ve projelerimizi tanıtmak için standımızı açtık. Aynı zamanda. halkımızın güzel bir teveccühü var. Yeniden Refah Partisi'ne. Bundan dolayı da çok mutluyuz ve memnunuz. 
Daha önce de Filistin'e destek için açtığımız standımıza halkımız çok yoğun ilgi gösterdi ve büyük bir ses getirdi. Üye standı her hafta açmaya devam edeceğiz inşallah.
Halkımız teveccüh ettiği müddetçe statlarınızı açmaya devam edeceğiz inşallah. 

''MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNİN BAŞARISINI HALKIMIZ BİLİYOR. ÖNCE YERELDE SONRA DA GENELDE MİLLİ GÖRÜŞÜ İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ''

'Yerel seçimler için de inşallah mutlaka  bizim adaylarımızdan kim olursa olsun milli görüş ilkelerine riayet eden bir aday olacağından halkımızın şüphesi olmasın.
Geçmişte zaten milli görüş belediyeciliğinin nasıl olduğu bunu halkımız biliyor. Geçmişi araştırdığımız zaman gerçekten çok başarılı olduklarını görüyoruz. İnşallah bu başarılar devam edecek.
Milli Görüşü önce yerel seçimlerde  Daha sonra genel seçimlerde de iktidara getireceğiz inşallah"

Kaynak: Ercan Demir