-ÖZEL HABER-

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından deprem bölgelerine giderek 50 gün boyunca duran, depremzede çocuklara moral ve motivasyon sağlamak adına onlarla vakit geçiren yerli örümcek adam Zonguldak’a geldi. Zonguldak’ta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan örümcek adam, kentte özel kıyafetleriyle tur attı. Zonguldaklı vatandaşlar yerli Spider-Man’i görünce kameralara sarılıp fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. 
Yerli Spider-Man, Yeni Adım’a konuşarak “81 ili gezmek amacımdı. Şu an 21. Şehir olarak Zonguldak’tayım. Zonguldak sıcak, insanları güzel, tarihi yerleri ve yemekleri güzel” sözleriyle Zonguldak’ı betimledi. 
“İNSANLAR BENİ BÖYLE SEVDİ”
Deprem bölgesinde yaşadıklarını ve yaptıklarını anlatan Örümcek Adam yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi;
Ben Türkiye’yi gezen yerli örümcek adam. Kahramanmaraş depremi oldu, kıyafetlerim vardı. Evde dayanamadım, deprem bölgelerine gittim. 5 bölgede 50 gün boyunca kaldım. Adana, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır ve Hatay’a gittim. Annesini babasını kaybeden çocuklara oyunlar oynattım, asker ve polislere yemekler yaptım. Ondan sonra hayalimde örümcek adam kıyafetiyle 81 ili gezmek vardı. Bu yollarda yerli örümcek adam oldum. Maskem yırtıldı, ellerim yırtıldı. İnsanlar beni böyle sevdi. Kırk gündür yoldayım, 21. Şehrim Zonguldak oldu. Zonguldak sıcak, insanları güzel, tarihi yerleri ve yemekleri güzel. Bence Zonguldak’a gelebilirsiniz. Hayallerinizden vazgeçmeyin, elbet başarı sizi bulabilir. Ben Türkiye’ye örnek olduysam siz de hayallerinize yön verebilirsiniz. Mutluluk sizinle, Türkiye’yi seviyorum.”

Kaynak: Ersin Çorbacı