Hizmete açılan çocuk parkında çocuklar ve gençler gönüllerince eğlendi. Yeşil mahalle çocuk parkında, çocuk oyun alanları, gençler için mini basketbol sahası ve yaşlılar için kondisyon araçları yer alıyor. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan yeşil alan ve çocuk parklarına büyük önem verdiğini söyledi.Yeşil Mahalle parkının açılışını Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Hüseyin Yıldız yaptı.
Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, parkın açılışında çocuklara futbol topu dağıttı. AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Yeşil Mahalle parkının pastanın üzerindeki krema tadında bir park olduğunu söyledi. Yeşil mahalle parkı açılışında konuşan ve geleceğin çocuklarına büyük önem verdiğini söyleyen Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan;
“ Şehrimizin mahalle parklarına çok büyük önem veriyoruz. Bugün açılışını yaptığımız parkı çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza armağan ediyoruz. Yeşil mahalle parkımız 19 mahalledeki parkın en iyisi oldu. 19 mahallede 52 çocuk parkımız var ve bu sayı daha da artıracağız” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Artvin halkoyunları gösterisi sergilendi.

(Haber-Ercan Demir)