Zonguldak’ın Çınartepe Mahallesi yeni bir park ve spor tesisine kavuştu. Zonguldak Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Çınartepe Park’ın açılışı bu akşam gerçekleştirildi. 
Açılışa AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cevher, Belediye Mecli Üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.
AÇILIŞ DUALARLA YAPILDI
Çınartepe Park’ın açılışı dualar eşliğinde kurdelenin kesimi ile başlarken, açılış konuşmaları yapıldı, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve Milletvekili Muammer Avcı çocukları sevdi, mahalle sakinleri ile sohbet etti.
“ŞEHRİMİZE YENİ BİR PARK KAZANDIRMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”
Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan duygularını şu şekilde dile getirdi: “Şehrimize yepyeni bir park kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çınartepe Parkı’mızın şehrimize ve mahalle sakinlerimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 
Açılış törenimize katılım sağlayan, Zonguldak Milletvekilimiz Sn. Muammer Avcı, İl Başkanımız Sn. Mustafa Çağlayan, İlçe Başkanımız Sn. Hüseyin Yıldız, Mahalle Muhtarımız Sn. Okan Girgin olmak üzere tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizden aldığımız güç ile Zonguldak için…” 
(Haber: Ender Yüksel)

Editör: Metin Özden