Zonguldak Ereğli Spor Kulüp Başkanı Kaan Kocaman takımındaki bazı oyuncuları ile İzmir Çeşme'de tatil yaptı. Ünlü Antrenör Yılmaz Vural'a yakınlığı ile bilinen Başkan Kocaman'ı ve oyuncularını Yılmaz Vural Çeşme Alaçatı'daki tatilde kendi evinde misafir etti. Vural ile birlikte kahvaltı yapan Kocaman ve ekibi sosyal medyadan paylaşım yaptı. Sporun birinci ana gündem maddesi olduğu kahvaltıda Zonguldak Kömürspor ve Kdz Ereğli Belediyespor'un durumu da masaya yatırıldı. Zonguldak Ereğli Spor U-18 takımını şampiyonluğu nedeni ile kutlayan Vural takımın Antrenörü Gürkan Eren'i de tebrik etti. Vural ;
“Amatör futbolda son ekonomik durumun ardından yöneticilik yapmak hem zor hem de büyük bir fedakarlık istiyor. Kaan kardeşim yıllardır kendi gücü dahilinde gençlere sahip çıkıyor. Türkiye'de futbola siyaset girdikten sonra her şey daha zorlaştı. Zonguldak Kömürspor veya başka bir takım farketmiyor. Başarı isteniyorsa sadece para değil, uyum da çok önemlidir. Ligi bilen hocalarla çalışmak başarıya daha yakın olmak demektir" dedi.
Zonguldak Ereğli Spor Kulübü Başkanı Kaan Kocaman;
"Yılmaz Vural hocam benim 2013 den bugüne her zaman görüştüğüm değerli bir hocamdır. ZES kurulurken de kurduktan sonra da her zaman yanımda oldu. Onun başarısı bizim gururumuzdur" dedi. Yılmaz Vural'ın yeni sezon için Sarıyerspor ile görüşme halinde olduğu edinilen bilgiler arasında yer aldı.

(Haber – Ercan Aygün)