Konu hakkında bilgi veren ASKF Başkanı Kemal Demir, öncelikle  depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar  dileyerek şöyle  konuştu”  6 Şubat’ta yaşadığımız deprem felaketi dolayısı ile liglere ara verilmişti. Hafta sonundan itibaren yeniden başlayacak.  Maçların tertibini ve programını yaptık. İnşallah hayırlısı ile  kazasız belasız yarın kalan sezonumuzu tamamlayacağız.  Kulüplerden ricamız Salı günü haftalık program belirlendikten sonra  değişiklik konusunda  bizi aramasın, çünkü 1 maçın yerini oynattığımız zaman tüm maçların programı etkileniyor. Yeniden yapmak durumunda kalıyoruz.
Ben bu vesile ile liglerde  mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyorum”
SIKLAŞTIRILMIŞ PROGRAM UYGULAYACAĞIZ
Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, hafta sonundan itibaren yeniden başlayacak liglerde mücadele edecek olan tüm takımlara başarılar diledi. Maç trafiğinin sıkıştığını  belirten Malkoç, hafta arası da müsabaka oynatılacağını belirterek şöyle konuştu”
Liglere verilen deprem arasından sonra 4-5 Mart’ta amatör  küme müsabakaları yeniden başlayacak.  Yaklaşık 1 aydır müsabakalar oynanmadığı için maç programı sıkıştı. Süper Amatör Küme, birinci  küme Play-Off ve alt yapı kategorilerinde maçlar oynanacak. Özellikle alt yapı kategorilerinde Türkiye Şampiyonaları olacak. TFF’nin belirlediği bir takvim var. Maçların bu tarihlere kadar tamamlanması için hafta arasına da müsabaka koymak durumundayız.  Kulüplerimizin bu dorumları göz önünde bulundurarak hazırlıklarını yapmaları  tavsiye ediyoruz. Ben bu vesile ile  depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza  Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum, Yeniden başlayacak olan liglerde mücadele edecek olan tüm takımlara başarılar diliyorum.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi