Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Ali Topaloğlu, üniversite öğrencilerine yönelik olarak ev sahiplerine insaflı olun çağrısında bulundu.

Öğrencilere yüksek kira uygulanmaması konusunda yetkililerin dikkatini çeken tüketici Hakları Derneği başkanı Ali Topaloğlu şunları söyledi:

"ZBEÜ Üniversitesi bu yol çok tercih edilen üniversiteler arasında, Bu anlamda bunun gerçekleşmesi için çaba gösteren Başta Rektör olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Bu durumun kalıcı hale gelmesi için, Hepimize görevler düşmektedir. Özelikle kentimizi ve üniversitemizi tercih eden bu öğrencileri kendi evlatlarımız gibi görmemiz gerekir. Bu gençleri müşteri gibi görmekten uzak durmalıyız. Özelikle ev sahipleri vatandaşlarımız astronomik rakamlar yerine kabul edilebilir kira talebi yapmalarını öneriyoruz.
esnafımız ,;Öğrencileri  müşteri gibi görmemeli ,fahiş fiyat uygulaması yapmamalıdır. Başta yerel yönetimlerimiz ve valilik ,ilçelerde Kaymaklarımız gerekli tedbirleri almalı İlimizi tercih eden öğrencilere  ve ailelerine  gerekli her türlü kolaylık sağlanmalıdır. Öğrencileri ve ailelerini kazıklamaya çalışanlar hakkında yasal ,işlemler yapılmalıdır."

Editör: Oğulcan Öz