Eğitim Bir Sen 2 No:lu Şubesi Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nde üye sayısı bakımından en yakın sendikaya 5 kat fark atarak rekor kırdı.
Eğitim Bir Sen 2 No'lu Şube Başkanı Erdoğan Başar yaptığı açıklamada, "15 Mayıs Mutabakat sayılarına göre Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nde en yakın sendikaya 5 kat fark atarak (Eğitim Bir-Sen 500 üye en yakın sendika 103 üye) Bizi onurlandıran emek veren gönül tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi nde gelenek bozulmadı ve Yetki  Eğitim Bir Sen de" dedi.

Eğitim Bir-Sen yine rakipsiz!

Eğitim Bir Sen en yakın sendikaya üye sayısında 5 e katladığını ve 12 senedir de yetkili sendika olduklarını belirten Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Erdoğan Başar, "Üyemizin derdiyle dertlenen Zonguldak için Üniversitemiz için neler yapılabilir gayretiyle çalışıyoruz. Sayın Rektörümüz Prof Dr İsmail Hakkı Özölçer'in gayret ve çabalarını takdir etmekle beraber daha iyi daha güzel işler yapmanın mücadelesindeyiz. Emek veren gönül tüm üyelerimize teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.
 

(Haber: Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz