Tahsin Erdem’in seçilmesinin Zaferlerin de üstüne bir zafer olarak değerlendiren Zeki Günalp şunları söyledi.

ZONGULDAK İÇİN HAYIRLI OLSUN

“Şimdi ben bunu Zaferlerin de üstünde bir zafer olarak değerlendiriyorum. Çünkü biz aday adaylık başvurusuna bulunduğumuzda bulunduğumuzda o dönemde Tahsin Bey'in veya aday olacak arkadaşımızın hep yanında olacağımızı söyledik. Bu yanında olmak demek, onunla birlikte dolaşmak anlamına gelmez. Biz ayrı kulvarlarda o gerekli kulvar çalıştı ve hep ben partim ve aday gösterilen arkadaşım Tahsin Erdem'in artık şu anda Zonguldak Belediye Başkanı olan arkadaşım diye ifade edeceğim. Yanında durdum ve durmaya hala devam edeceğim. 
Zonguldak için hayırlı olsun. Zonguldak ııı ve Zonguldak'ın diğer ilçelerinde de elde edilen başarıdan ötürü Zonguldak'ımız için demokrasi için, halkımız için ve Türkiye için hayırlı olsun

CHP’NİN MÜHTİŞ BİR YÜKSELİŞİ VAR

Türkiye genelinde de partimizin Müthiş bir yükselişi var. Demek ki daha önceki dönemlerde tabanın ve halkın sesi dinlenmiş olsa idi liderler veya yapılan kurultaylarda değişiklikler olsaydı bu başarı ve buna benzer zaferler daha önceki seçim dönem gerçekleşebilirdi. Türkiye genelinde bahsediyorum bunu.

Muhabir: Ercan Demir