Geçtiğimiz günlerde kuruluş işlemlerini tamamlayarak faaliyetine başlayan Zonguldak Karabüklüler Derneği'ne (ZONKARDER) ziyaretçi akını sürüyor.

Çok sayıda dernek başkanı ve yöneticisi ile ilimizin önde gelen siyasetçi, işardamı ve bürokratı tarafından ziyaret edilip, hayırlı olsun dilekleri iletilen derneği, dün de Kozlu Engelliler Derneği Başkanı İsmail Dilbaz ve Yönetim Kurulu ziyaret etti.

Kozlu Engelliler Derneği Başkanı İsmail Dilbaz ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, " Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanımız Sayın Serdal Acar Başkanımıza yönetim kurulu olarak hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik, Sayın başkanımıza dernek çalışmalarımız hakkında bilgiler vererek fikir alışverişinde bulunduk" diyerek başarı dileklerini iletti.

Dilmaz konuşmasının devamında, " Kardemir Karabükspor Asbaşkanı ve Başkan Vekili olan Serdal başkanımız spor alanında il başkanlığı döneminde hiç bir siyasetçinin yapamadığı samimi desteği, bizlere ve derneğimize her zaman kayıtsız şartsız vermiştir. Serdal Başkanımız bizim için o yüzden çok değerli ve ayrı bir öneme değere sahiptir. Kozlu Engelliler Derneği ve yönetim kurulumuz olarak isteğimiz doğrultusunda Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanımız Serdal Acar başkanıma her iki derneğimizin kardeş dernek olmasını talep ettik sayın başkanım bizleri kırmadılar, sağolsunlar, ayrıca Serdal başkanımızı bizim derneğimize de daha önce onursal üye yapmıştık. Bundan sonraki çalışmalarda Sayın Serdal Acar başkanımız yanımızda vermiş olduğu destek almış olduğumuz güçle onun tecrübe ve bilgilerinden yararlanmak destekleriyle hep birlikte güzel projeler yapmayı düşünüyoruz. 

Bizleri ağırlayan ilgilenen derneğimize her zaman yakın olmuş kayıtsız şartsız destek vermiş Serdal başkanıma Kozlu Engelliler Derneği Ailesi olarak teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar ise "Öncelikle Kozlu Engelliler Derneği Başkanımız İsmail Dilbaz Bey ve Yönetim Kurulu arkadaşılarımız hoşgeldiniz. Şahsım ve Zonguldak Karabük'lüler Derneği'miz adına topluma yararlı olan böyle güzel derneklere her zaman destek vermemiz gerekiyor, Değerli ve kıymetli dostum sayın başkan ve yönetim kurulunun çalışmalarını yakından takip ediyor ve takdir ettiğimizi belirtmek isterim. Hepsi bizim arkadaşımız dostumuz şahsımın da onursal üyesi olduğu böylesine topluma yararlı ve faydalı derneklerinde görmek birlikte çalışmak istemeleri bizleri son derece mutlu etmiştir. Engelleri hep birlikte aşacağız düşüncesi ile Kozlu Engelliler Derneğimizin ziyaretinden onere olduğumu belirterek, Sayın Başkan ve Yönetim Kuruluna nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür, ederiz başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum" dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: Oğulcan Öz