Zonguldak'ta Prostata karşı son derece etkili olan macun adeta yok satıyor. Aktar esnafı Gökhan gören prostata karşı son derece etkili olan macun ile birlikte Zonguldak'ta çok sayıda kişinin bu hastalıktan kurtulduğunu ifade etti.

Aktar esnafı Gökhan Gören yaptığı açıklamada, "Öncelikle prostat olmadan prostat olmamak için  macunlarımız, çaylarımız ve sıvı konsantre ekstraktlarımız var. Bu ekstralarımızı Prostat olmadan önce kullanırsak prostata karşı bizi korumuş olur. 

Ancak prostat mevcutsa bunun için yine aynı bu karışımları kullanacağız. Örneğin idrarı sık çıkma, idrar kesesinin boşaltmaması, kese gelmesi gibi idrar sorunlarını çözecek. Ve ileriye dönük prostat olmayı önleyecek.

Düzenli olarak kullanırsan normalde bitkisel tedavilerin tedavi süreci altı aydır. Altı ay düzenli bir şekilde aksatmadan kullananlar prostat sorunumdan  rahatlıkla kurtuluyor.
Tabii ki 23 senedir bu sektördeyim ben bu işteyim. 23 senedir defalarca aldık. Memnuniyet hat safhada. Hatta bir dönem bir müşterimiz geldi. Normalde biz bunu verdiğimiz zaman üç aylık birden veriyoruz. Bir aylık ürün verdik. Bir hafta sonra çok değil. Bir hafta sonra üç aylık set almaya geldi tekrar
Prostat macunumuzu  günde üç defa her yemekten önce bir tatlı kaşığı şeklinde tüketilmesi gerekiyor. Aç karnına düzenli olarak aksatmadan kullanılmalıdır"

Kaynak: Ercan Demir