Zonguldak Belediyesi, şehir içi ulaşım hizmetlerinde görevlendirilmek üzere 17 otobüs şoförü alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR iş birliğiyle gerçekleştirilecek alım için başvurular 13-16 Mart 2026 tarihleri arasında Zonguldak Belediyesi Beyaz Masa birimine yapılacak.

Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 18 yaşını doldurmuş bulunması ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık ya da malullük aylığı almıyor olması gerekiyor. Ayrıca en az ilkokul mezunu olmak da şartlar arasında yer alıyor.

Başvuru yapacak adayların D sınıfı sürücü belgesine, SRC2 ve psikoteknik belgelerine sahip olması, vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilmesi gerekiyor. Bunun yanı sıra affa uğramış olsa bile anayasal düzene ve devlete karşı işlenmiş suçlardan hüküm giymemiş olmak da aranan kriterler arasında bulunuyor.

Kaynak: Haber Merkezi