Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Turhan, "Biz Zonguldak zaferi için çalışıyoruz. Zafer Partisi'nin kapısı Bütün  vatanseverlere,  açıktır. Atatürk'le sorununuz yoksa, Cumhuriyetin kuruluş değerleriyle ilgili bir sorununuz yoksa  Zafer Partisi'nden aday olabilirsiniz" dedi.

Gençlere aday olmaları çağrısında bulunan Oğuzhan Turhan, adaylık başvurularında ücret alınmadığını söyledi.

Zonguldak'ın karşısına sürpriz adaylarla çıkacaklarını Ve seçimde iptal olduklarını ifade eden Zafer Partisi İl Başkanı olan Oğuzhan Turhan şunları söyledi:

ADAY ADAY MÜRACATLARI DEVAM EDİYOR

"Aday adaylığı müracaatları başladı. Bunu sosyal medya sayfalarımızda da duyurduk ve tüm vatandaşlarımıza  duyuruyoruz. Belediye meclisinde, il genel meclisinde aday olmak isteyen, belediye başkan adayı olmak isteyen arkadaşlarımızdan müracaatlar toplamaya başladık. Yoğun bir sürece girdik. Ekibimizden, teşkilatımızdan bu başvuruları takip ediyoruz. Yarın Ankara'da il başkanları toplantısına katılacağım. Bu doğrultuda hazırlığımızı yaptık. Zonguldak üzerinde raporlarımızı hazırladık. Genel merkezimizde, genel başkanımız da bu konu istişare edeceğiz. Ve gelip çalışmalarımızı Zonguldak'ta sürdürmeye devam edeceğiz.
Şu an için  arkadaşlarımız aday adaylarıyla görüşmeleri yapıyor diyelim. İllçelerde olsun  ilde olsun. Ben de bizzat  Görüşmelerimi gerçekleştiriyorum.

ZONGULDAK'A SÜRPRİZ ADAY

Zonguldak'ta il yönetim kurulumuzda alınan karar neticesinde  adaylarımızla görüşmeleri gerçekleştirdim. Zonguldak merkezde Zonguldak halkının teveccüh gösterdiği  yaptığımız halk oynaması çıkan sonuç noktasında  adaylık teklifimizi kişiye yaptık. Görüşmelerimizi sürdürüyoruz.  İnşallah Zonguldak'ın zaferi için  halkımızda adayımıza oy verecektir diyoruz.

Sürpriz görüşüyoruz. hatta biz yaptığımız Zafer Partisi olarak yaptığımız halk oylamasında yüzde yetmiş  teveccüh gören bir isme teklifimizi götürdük. 

''İLÇE ADAYLARIMIZA GÖRÜŞÜYORUZ''

Kilimli'den geldim. Kilimli'de de  görüşmemizi gerçekleştirdik.  teklifimizi ilettik. Kendisi de ailesiyle görüşeceğini ifade etti. Süreci ilerletiyoruz. Peki ne kadar süreç son gün ne zaman?  Biliyorsunuz adaylık duyuruları Ocak içerisinde teslim edilecek dosyalar. O sürece kadar Zafer Partisi olarak görüşmelerimizi sürdüreceğiz. 

''ADAY ADAYLARINDAN BAŞVURU İÇİN ÜCRET ALMIYORUZ''

Adaylardan ücret talep etmiyoruz adaylarımızdan Genel merkezimizin bu doğrultuda bir bilgisi bize ulaşmadı. İl başkanları toplantı bu konular görüşülecektir. Şu an için bir ücret talebimiz yok. 

ZONGULDAK'TAN ZAFERİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Biz  dediğimiz gibi  Zonguldak zaferi için çalışıyoruz. Zafer Partisi'nin kapısı Bütün  vatanseverlere,  açıktır. Atatürk'le sorunuz yoksa, Cumhuriyetin kuruluş değerleriyle ilgili bir sorununuz yoksa  Zafer Partisi'nden aday olabilirsiniz. Gençlere tavsiyemizdir. Belediye meclis  ve il genel meclisi üyesi adayları gelsinler Zafer Partisi'nden müracaatlarını yapsınlar. Biz  heyetimizle bu değerlendirmeleri yapacağız ve Zonguldak'ın karşısına çıkacağız. 

Kaynak: Ercan Demir