Ankara’da “Değişen İklim Koşullarında Türkiye’de Ormancılık Politikası Diyaloğu” toplantısı düzenlendi. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Türkiye genelinden büyük katılımın olduğu toplantıya Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu ve ekibi katıldı.
Zonguldak Tarım İl Müdürlüğü’nden toplantı hakkında yapılan açıklama şöyle: “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’nın riyasetinde Genel Müdürümüz Sayın Bekir Karacabey’in de katıldığı ormancılık sektörümüzün geleceğine yön verecek @FAOve @UNECE’nin de katkılarıyla “Değişen İklim Koşullarında Türkiye’de Ormancılık Politikası Diyaloğu” toplantısına Bölge Müdürümüz Sayın Faruk Bayraktaroğlu katılım sağladı.
Kastamonu Üniversitesi ev sahipliğinde 21-23 Eylül 2023 tarihlerinde ormancılık sektör temsilcileriyle birlikte ahşap sektörünün geleceğini tüm detaylarıyla istişare edilecek olan toplantıda #DahaYeşilTürkiye hedefiyle ormancılık politikamızı geliştirmeye ve orman varlığımızı artırmaya devam edeceğiz.
Toplantıda; Bölge Müdürlüğümüzü temsilen Bölge Müdürümüz Sayın Bayraktaroğlu’nun yanı sıra Bölge Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Pınar, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü ile KDZ. Ereğli ve Yenice Orman İşletme Müdürlerimiz hazır bulunmaktadır.”

Kaynak: HABER MERKEZİ