Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ve Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) kurucu Direktörü Prof Dr. Güven Sak’ı ziyaret etti. Ziyarette ZTSO tarafından halen yürütülmekte olan projeler ve TEPAV ile yapabilecek işbirlikleri görüşüldü. 
METİN DEMİR, GÜVEN SAK'I ZİYARET ETTİ
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir "Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) kurucu Direktörü Prof Dr. Güven Sak hocamızı ziyaret ettik. Odamız tarafından halen yürütülmekte olan projeleri ve TEPAV ile yapabileceğimiz işbirliklerini görüştük. Yakın zamanda Zonguldak‘ta yapacağımız toplantı ile yol haritamız şekillenecek. TEPAV kurucu direktörü TOBB ETÜ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr.Güven SAK  hocamıza ilgisi ve işbirliği için teşekkür ediyorum. 
TEPAV veriye dayalı politika analizi yapan ve politika tasarım sürecine katkı sağlayan Ülkemizin en önemli düşünce kuruluşlarından biri. İş birliğimiz projelerimize önemli katkılar sağlayacak ve yeni projelerin ortaya çıkmasına vesile olacak. Yapacağımız çalışmalarla İlimiz için çok güzel neticelere ulaşacağımızı düşünüyorum’’ dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: Oğulcan Öz