Zonguldak’ın en köklü amatör kulüplerinden biri olan Terakkispor, Öztür ailesi sahip çıktıktan sonra hedef büyüttü. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan kongre ile göreve gelecek olan yeni yönetim işi sıkı tutarak  çalışmalara başladı.
Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Uğurlu, Emre Acar ve  Başkan Adayı Cüneyt Öztür, takıma destek için il dışında ziyaretlerine  devam ediyor. Yönetim kurulu üyesi Ömer Uğurlu’nun girişimleri sonrası  Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne ziyarette bulunan Terakkispor yönetimi Ak Parti  İstanbul Milletvekili, Türkiye Azerbaycan Dostluk Grubu Başkanı Şamil Ayrım ile  görüştü. Şamil Ayrım’a üzerinde isminin yazıldığı 67 numaralı forma hediye eden Terakkispor yönetimi bilgi alışverişinde bulundu ve destek istedi.
Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek kongre sonrası yeniden yapılanmaya gidecek olan Terakkispor, Öztür ailesinin desteği ile alt yapıya önem vererek  tesisleşme  konusunda önemli adımlar atmayı  hedefliyor. Sezona büyük hedeflerle  girecek olan Terakkispor, bu sene Süper Amatör Kümeye, önümüzdeki sezon ise BAL Ligi'ne yükselmeyi  amaçlıyor.
(Haber: Ercan Aygün)

Editör: Oğulcan Öz