ZONSİAD öncülüğünde Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde ve Valilik desteğinde gerçekleştirilen Zonguldak Genel Ticaret günlerine İstanbul, Almanya ve  Zonguldak'tan firmalar ile BAKKA, Kooperatifler,  Teknopark ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne ait toplam 50 stand açıldı.

Zonguldak Genel Ticaret Günleri açılışına, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Kd.Alb. Cezmi Yalınkılıç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı(TSO)Metin Demir, Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları(ZONSİAD)Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Ticaret İl Müdürü İsmail Maden, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin ve İş İnsanları katıldı.

18 Mart'ta başlayan Zonguldak Genel Ticaret Günleri, 19 Mart'ta sona erecek.

TISKAOĞLU: ZONGULDAK ARTIK BAŞKA BİR LİGE TAŞINIYOR

Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, “İnsanların hayatlarında özel günler vardır. 18 Mart özel bir gün. Bu bayrağın dalgalandırılmasınlar vesile olan şehitlerimizi saygı ile anıyorum. Zonguldak gelişiyor. Zonguldak’ın artık ticaret fuarı olması gerektiğini söyledik. Bugün bu fuarın birincisini düzenliyoruz. Zonguldak dışındaki insanların kendini geliştirdiğini iş insanı olduğu gösteriyor. İstanbul’dan Almanya’dan gelen herkese teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmayan sponsorumuza teşekkür ediyoruz. Yerel basına da teşekkür ediyoruz. Bugün çok mutluyuz. Gururluyuz. Zonguldak artık başka bir yere gidiyor. Katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bize”dedi.

DEMİR: ZONGULDAK'IN TOPARLANMA SÜRECİ BAŞLADI

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, “Zonguldak mazisi güçlü bir şehir. Türkiye’nin 5.6. Sırasında olduğu yıllar var. Geriye giden bir Zonguldak var. 28.sıradayız 81 ilde. Güncel durum, Zonguldak görebileceği kadar en dibi görmüş. Tekrar toparlanmaya başlamış. Zonguldak’ın geleceği çok parlaktır. Zonguldak’ın eksikliğini hep bahsettik. Vizyon etrafından herkesi kenetlememek en başındaki sorundu. ZONSİAD’la birlikte başarabilir miyiz demiştik. Çok şükür yaptık başardık. 2. iyi oldu. 3’üncüsü daha iyi oldu. Zonguldak günlerini Ankara’da devam edeceğiz. Zonguldak’ın tanıtımı için güzel olacak. Bu olay Zonguldak’ın lobiciliği için güzel olacak. Niyetler önemli. Umudumuz misliyle yükseldi. Birinci ama geleneksel olarak devamını yapacağız. Biz ne zaman fikirle çıksak sayın valimiz destek veriyor ”diye konuştu.

FUARIN AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ

Ardından protokol üyeleri fuarın açılış kurdelesini kesti.

Kurdele kesiminin ardından Vali Tutulmaz ve Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği(ZONSİAD)Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, fuar alanını gezdi.

Ticaret fuarı 19 Mart'ta akşam saatlerinde sona erecek.

(Haber: Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi