Zonguldak Havalimanı Yönetim Kurulu tarafından Havaalanı için yeni logo yarışması düzenlendi. Yarışmaya 69 kişi 156 logo ile katılırken, yarışma jürinin değerlendirmesi ile sonuçlandı ve ilk 3’e giren yarışmacılar kesinleşti.
ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI 2 KİŞİ GELDİ, 1 KİŞİ GELEMEDİ
ZONHAV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Kahya ödül kazanmaya hak kazanan 3 kişiden 2 tanesine ulaştıklarını ve ödüllerini takdim ettiklerini belirterek 1 kişinin ise İstanbul’da olması nedeniyle ulaşamadıklarını, 3’üncü olan yarışmacıya ödülünü İstanbul’da olması nedeniyle posta ile göndereceklerini belirtti.
Recep Kahya’nın yapmış olduğu açıklama şöyle: “ZONHAV olarak başlatmış ve Siz değerli hemşehrilerimiİn beğeni ve yorumları dahil tüm öğeler dikkate alınarak değerlendirmiş ve seçimini yapmış olduğumuz Logo yarışmasında 1.olan Çaycumalı Kemalettin Özkan bey ve 2.olan Konya’lı kardeşimiz Uğur Turgut beylere ödül ve plaketlerini taktim ettik.
3.Olan kardeşimiz İstanbul da olduğu ve çalıştığı için gelemedi.Ödülünü posta ile kendisine göndereceğiz.
Bu süreçte emek veren 69 yarışmacının tümümü tebrik ediyoruz. Ödül almaya hak kazanan kardeşlerimizi tebrik ediyor,üstün başarılar diliyoruz.
Süreci başarıyla tamamlayan başta Koordinatörümüz  Hamza Tunç  kardeşim olmak üzere tüm Personelimi kutluyorum.
Olumlu olumsuz eleştiriler hepsi kabulümüzdür. Önemli olan şudur: Karaelmas diyarımız Her şeyin en iyisine layıktır. Katkılarınızdan dolayı yorum yapan eleştiren beğenip beğenmeyen tüm katılımcılara teşekkürü bir borç biliriz. Herşey herkesin gönlünce olsun .”

Kaynak: Ender Yüksel