Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi, Saltukova Beldesi'nde bulunan Zonguldak Havaalanı yönetimi logo değiştirmeyi planlıyor. Yeni logo için yarışma düzenleyen Zonguldak Havaalanı yönetimi "Yeni logomuzu sen tasarla" diyerek yarışmanın startını verdi.
YARIŞMA KONU VE AMACI
Yarışma; Zonguldak İlinin temsil ettiği manevi ve kültürel değerleri ile doğal zenginliklerini ifade edebilecek, İlin; tarihi, sosyolojik, fiziksel ve kültürel yapısıyla ilişki kuracak, akılda kalıcı, farklı büyüklükte tanıtım uygulamalarına uygun ve işlevsel bir şekilde imkân sağlayacak, İlin vizyon ve misyonunu yansıtacak, yaratıcı, özgün bir Havalimanı logosunun oluşturulması ve hayata geçirilmesi.
SON BAŞVURU 18 MART'TA
Zonguldak Havaalanının düzenlemiş olduğu logo yarışmasına katılmak isteyenler yaptıkları logo tasarımını18 Ekim 2023 tarihine kadar ([email protected])  adresine gönderecekler.
Gönderilen logo çizimleri 19 Ekim'de jüri tarafından değerlendirilecek, 20 Ekim'de ise Zonguldak Havalimanı resmi internet sitesi (http://www.zonguldakhavalimani.com.tr) Sosyal Medya ve Havalimanı yöneticilerinin paylaşımları üzerinden açıklanacak.
BİRİNCİYE 3 BİN LİRA ÖDÜL VAR
Logo yarışmasında dereceye girenlere para ödülü verilecek. 1'inciye 3 bin lira, 2'nciye 2 bin lira, 3'üncüye ise bin lira para ödülü verilecek. Ayrıca; ödül alan yarışmacıya teşekkürr belgesi verilecek.
 

Kaynak: Ender Yüksel