GÜNCEL

''Zonguldak heyecanı büyümüş bir vilayet''

Zonguldak külleri üzerinden alınmış, bulutlar dağılmış bir vilayet halindedir
AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, "Zonguldak bir bütün külleri üzerinden alınmış, bulutlar dağılmış heyecanı büyümüş bir vilayet halindedir şu anda."dedi 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen,Geliik Belediye Başkanı Burhan Sezgini ziyaret etti. Ziyarette Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün'de hazır bulundu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, ziyarette yaptığı konuşmada yatırımları değerlendirdi.

Milletvekili Polat Türkmen, "Pandemiden en yakın zamanda aşımızı da olmak kaydıyla kurtulacağız ve dolayısıyla normal hayatımda döneceğiz. Canlılık devam edecektir hem yöremizin hem de ülkemizin diye düşünüyorum."dedi.
BELEDİYE BAŞKANLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, "Belediye başkanlarımız yöresi adına hayatı rahatlatmak insanlarımızı rahatlatmak onlara iyi hizmeti verebilmek yaşanan muhitler haline getirebilmek için elinden gelen gayreti sarf ediyorlar, onları ben tebrik ediyorum tüm belediye başkanlarımızı" dedi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, "Zonguldak bir bütün  külleri üzerinden alınmış, bulutlar dağılmış heyecanı büyümüş bir vilayet halindedir şu anda. "dedi.

FİLYOS'A YOL BAĞLANACAK..

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Kilimli-Muslu'ya kadar olan 2. Etap karayolu ihalesinin yapıldığını ve çalışmalara başladığını belirterek. "Zonguldak Filyos arasındaki karayolu bağlantısı zaman alan bir iştir  2.2 katrilyonluk bir yatırım dolayısıyla şu anda mevcut yol devam ediyor ikinci etapta başladı. Dolayısıyla filyos'a da bunu kavuşturacağız  Bu zaman meselesidir yaklaşık olarak 3-4 yıllık bir hadisedir çünkü 22 kilometrelik tüneller ve viyadükler meselesi vardır arazinin yapısı zor, süre onun için önemlidir yoksa yapımında ihalesinde herhangi bir kaynağında sıkıntımız yok. Aslında bu Karadeniz sahil yoludur biz bize lazım olduğu için bu kısmıyla ilgileniyoruz. Bu Karadeniz sahil yolu 3'üncü köprüye birleşmiş olacak ve Türkiye'mizin bir ucundan diğer ucuna böylece hak ettiğimiz duble yollarla beraber insanımıza daha güzel sağlıklı güvenli bir seyahat etme insanların birbirine kavuşmasını sağlamayı başaracağız diye düşünüyoruz ve onun çabası ve gayreti içerisindeyiz"dedi.
(Haber-Ercan Demir)